Test yaptım negatif çıktı hasta da oldum ama hamile olabilir miyim

Heri

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
6
0
1
30
Adet oldum normal bi adet üstüne görme de değil baş dönmem mide bulantım kusmam vardı halsizlik oluştu ve bi anda vücudumdan kanım çekiliyor gibi halim gidiyor acıkmalarım arttı kilo aldım ve herkes hamile misin diyor eti severim normalde ama köfte kokusu beni aşırı rahatsız etti ikinci çocuğu bekliyoruz piskolik olarak da baskı oluştu diye düşündüm ama bu kadarı olur mu piskolojik

Gebelik belirtisiyle regl belirtileri aynı zaten bence senin birazda psikolojik olmuş. İnsanların söylediklerine kulağını kapatmalısın

Oluyor canım ben geçen ay aynen böyle oldum midem bulandı başım döndü göğüslerime dokunamıyodum sürekli uyuyodum halsizlik vardı bide acayip muz yiyodum dedim bu ay kesin hamileyim çünkü çok değişikti belirtiler test yaptım negatifti tabi zaten gününde de hastalandım yani psikolojik olarak olabiliyor bende yaşadım

Piskolojik olarak kafayı da boşaltamıyorum düşününce de hepsi olunca acaba mı dedim midem başım aşırı kötü ama anlamadım

Tuvalete sürekli gitmekten bıktım mesela sürekli tuvalete gidiyorum

Piskolojik olarak kafayı da boşaltamıyorum düşününce de hepsi olunca acaba mı dedim midem başım aşırı kötü ama anlamadım
Evet canım çok düşününce inan öyle oluyor aynısını bende yaşadım çünkü hamilelik belirtilerinin aynısını birebir yaşadım hatta zaten normal adet olduysanız hamile olmanızın imkanı yok bence şuanda.

Evet doğru diyorsun kafamızdan atmamız lazım istedikçe olmuyor

Bizde kaynanam 3 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu ve normal adet olmuş o yüzden biraz da belli olmuyor nasip hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…