Test yaptim negatif :((

Benimde gunum gecti umutlandm test filan yaptm negatif sonra adet oldum insan morali bozuluyor boyle oluncada

geçen ay 11 inde olmuştum bu ay 9 unda yani dün olmam lazımdı. Çokta düzenli değil adetim. Bugün yarın diyelim. Bilmiyorum canım ya. Sanırım stresten gecikti belkide. Aklımda deli sorular

Canim ben her ay düzenli olurum bu ay neden anlamadim olmadim üstelik 3gunum geçti testte negatif agrim sizimda yok. Hamilelige stres yaptim benimle oyun oynuyor sen test yaptin mi? Nekadardir istiyorsunuz canim bebek?

Canim ben her ay düzenli olurum bu ay neden anlamadim olmadim üstelik 3gunum geçti testte negatif agrim sizimda yok. Hamilelige stres yaptim benimle oyun oynuyor sen test yaptin mi? Nekadardir istiyorsunuz canim bebek?
yaptım canım benimde negatif. Ben bildiğin adet ağrısı gibi bel ağrısı yaşıyorum. Ha geldi geliyor modundayim. Ama gelen giden yok. Dediğin gibi stres yapıp adet duzenimizide bozduk. Daha yeni başladık canım. Olmasada üzülmem diyordum ama bu ay niyetine girince olmayınca da bi tuhaf oldum. Aslında eşim ıstemiyorken koşa koşa gidip test almış. Hadi çabuk yap testi dedi. Benden önce koştu teste bakmaya. Olmayınca yüzündeki burukluk üzdü beni. Ama ne zaman nasıl hayırlısı o zaman olsun. Rabbim sağlıklı bebisler versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…