test yaptım sizce hamıle miyim

Hamileee degilmisimmm 29 ocakkk dun.gittim doktorum bu idrar testlerineee bakmiyoruzzz bizim icin onemlii olannn kan testiii dediii....benim daha onceee gittigim doktorrr kan testi yaptigindaaa 0.10 cikmistiii....ve bana hotmon.testii yaptiii ptogestan verdiii 2 ay kullandim adetlerim bileee 3 4 saat surdu---doktora anlattim bunlariii...tekrar kan testiii yaptiii gebelik varmi diyeee 1.23 ciktii.bu ilac sana agir gelmis dedi...cyclo diyeee bi hap verdiii-..bunu kullan dedi 21 hap varrr bunlarii kullan dediii..hem adetini duzenlerhemde.hamileee kalmami saglr dediii beklicem 21 gunn 21 gun icinde olmazsam.6 gun beklicem.sonraaa gitcemmm ozmannn gebelikkk belli olurmusss...eger adet olursam 3.gun hormon.testi bidahaaa...-canmmm sendende haber bekliyorummm insallh olurrrr hepimizinkiii....her gittigim yerrr rahimin temizzzz diyooo anlmiyorummm bendeee....esimdeee gitmiyooo inat etti 1 ay daha beklyelik dedi
cnm cok uzuldum valla bnde napım aynı seyler 30unda hasta olucaktım 2 gn gectı bugun oldum ıste bende sanırım az bıse geldı bakalım yerlesme kanaması mı yoksa yk mu yıne eger bu ayda yoksa dr gtcez ınsqallah en kısa zamanda bızımde yuzumuz guler

cnm cok uzuldum valla bnde napım aynı seyler 30unda hasta olucaktım 2 gn gectı bugun oldum ıste bende sanırım az bıse geldı bakalım yerlesme kanaması mı yoksa yk mu yıne eger bu ayda yoksa dr gtcez ınsqallah en kısa zamanda bızımde yuzumuz guler
Amin.canm insallh olurrr bugunden.itibaren.2.gun.gectii.insallhhh olmamm hamileyimdir

Bideee alişkanliktan. Esimle sevgiyken 17 yasinda ailem sevgilimin olmasina karsiydi abim cok sinirli insandi ve telefonumu cok kurcalrdi bende esime ben sana hep noktali cevaplar aticam eger atmazsam ben degilim bizimkilerden biridir.sakin cevp atma demistimmm

merhaba slm kızlar bıse sormak ıstıyorum. pre-seed dıye bır jel var hamılelıgı kolaylastıran kullanan var mı ?

Back
X