Merhaba canım pembe kanama yerleşme kanaması olarakta gelebilir doktordan önce bir kan testi mutlaka ver testin pozitif gıbı gözüküyor silikliğine aldanma geç döllenme olabılırEki Görüntüle 3143541
Arkadaslar gecenin bir yarisi icim o kadar daraldiki, ister
Istemez negativ enerjiyide kendime veriyorum, adetim 6 gün gecti.. bu testi sabah yaptim..
Hamilelik belirtileri var biraz ama az önce hafig cok cok az silince pembe renk kanama geldi.. su an hesaplamaya göre 4+5 haftalik hamilelik gösteriyor..
Ama bundan 6 ay önce düsük yapmistim kanamayi görünce, yine korkmaya
Basladim ve doktora gitmeyede hic cesaretim
Yokacaba silince gelen o kan, yine kimyasal gebeliginmi sonucudur sizce
Ben almanyada yasiyorumMerhaba canım pembe kanama yerleşme kanaması olarakta gelebilir doktordan önce bir kan testi mutlaka ver testin pozitif gıbı gözüküyor silikliğine aldanma geç döllenme olabılır
Öylemi nasıl emin olacaklar ozamanBen almanyada yasiyorum
Bizim burda kan testi yapmiyorlar,ama yarin yinede doktoruma soracagim
Kan aliyorlar ama ayni zamandaÖylemi nasıl emin olacaklar ozaman
Bak bu kan gelmemesı güzel içini ferah tut bence gebelik var ne zaman içine sinerse git doktora ama bence cok bekleme gelen kan içinde belki bpşuna endişelenmiş olucaksın okadar zamanKan aliyorlar ama ayni zamanda
Altan bakip kesenin görünmesine bakiyorlar,
Bende
Daha
Erken diye gitmek istemiyordum, dün hafif
Silik pembeyi görünce korktum,'ama su ana kadar birdaha kan felan gelmedi
Cevablarin icin cok tesekkür ederim, 6 ay önce kimyasal gebelik atlattigim icin biraz korku var ama birazdan arayacagimBak bu kan gelmemesı güzel içini ferah tut bence gebelik var ne zaman içine sinerse git doktora ama bence cok bekleme gelen kan içinde belki bpşuna endişelenmiş olucaksın okadar zaman
Doktor eger kontrol ederse acaba alttan ultrasyonda kese görünmesi icin erkenmi hafta sizce? Su an hesaplamaya göre 4+5 görünüyorBak bu kan gelmemesı güzel içini ferah tut bence gebelik var ne zaman içine sinerse git doktora ama bence cok bekleme gelen kan içinde belki bpşuna endişelenmiş olucaksın okadar zaman
Eğer gec döllenme varsa gözükmeyebilir yoksa ufakta olsa görülür diye düşünüyorumDoktor eger kontrol ederse acaba alttan ultrasyonda kese görünmesi icin erkenmi hafta sizce? Su an hesaplamaya göre 4+5 görünüyor
Bugün sabah aradimKimyasal gebelik gecmisiniz oldugu icin suan pembe kanama risk teskil edebilir. Hemen doktorunuzla konusun
Yerlesme kanamasi olabilir yinede doktora gidene kadar kendinize dikkat edinBugün sabah aradim
Ama öyle kanama degil sadece sildigim
Zaman geldi, su an hic bir kanama yok, kasiklarda hafif agrim var ama oda normaldir insallah,pazartesi günü icin doktor randevu verdi, eger kanamam
Olursa hemen gelebilirsiniz dedi
Bana pozitif gibi geldi t
Bugün kanama aksam biraz fazlalasti, kasiklarimdada hafif agri var, artik gücüm kalmadi gibi hissediyorum,galiba yine kimyasal gebelik gibi geliyor banaYerlesme kanamasi olabilir yinede doktora gidene kadar kendinize dikkat edin
Bende almanyadanBen almanyada yasiyorum
Bizim burda kan testi yapmiyorlar,ama yarin yinede doktoruma soracagim
Yarin sabah hemen arayacagim, kanama böyle fazla degilken pazartesi günü gitmeyi ben istedim, biraz daha belliBende almanyadan
Telefonda kanama falan dersen seni kan testine çağırır eminim
Yarin sabah hemen arayacagim, kanama böyle fazla degilken pazartesi günü gitmeyi ben istedim, biraz daha belliBende almanyadan
Telefonda kanama falan dersen seni kan testine çağırır eminim
Erken test yapmasaydiniz keskeBugün kanama aksam biraz fazlalasti, kasiklarimdada hafif agri var, artik gücüm kalmadi gibi hissediyorum,galiba yine kimyasal gebelik gibi geliyor bana
Erken test yapmadimkiErken test yapmasaydiniz keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?