Allah yardımcın olsun, yüzünü güldürsün inşallah hamilesindir. :)Kızlar az önce gebelik icin kan testi yaptirmaya gittim. Allah rızası için bana ve benim gibi Anne olmak isteyenlere Duâ edin Positive çıksın Anne olmayı çok istiyorum
İnşallah kuzum Allah razı olsun sendenAllah yardımcın olsun, yüzünü güldürsün inşallah hamilesindir. :)
Allah duysun ağzından canım inşallah. 3 de belli olacakhadi inşallah gebesindir... güzel haberler ver..
Allah duysun ağzından canım inşallah. 3 de belli olacak
Kuzum yaa bide bana sor gözlerim dolu dolu hep, kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah güzel haberler veririmbende heyecan yaptım valla
İnşallah Duâ edin ne olur 3 de test sonucunu öğrenecemRabbim gönlünüze göre versin inşallah pozitif çıkat..
Hadi bakakım kalmış bir saat inşallah hayırlı haberler alırsınız.. rabbim isteyen olmayan herkeze nasip etsin inşallah...İnşallah Duâ edin ne olur 3 de test sonucunu öğrenecem
Âmin. Allahım önce benden çok bekleyene daha sonrada bana nasip etsin inşallahHadi bakakım kalmış bir saat inşallah hayırlı haberler alırsınız.. rabbim isteyen olmayan herkeze nasip etsin inşallah...
İnşallah hayırlı haberler verirsin. 3 e az kalmış.Kızlar az önce gebelik icin kan testi yaptirmaya gittim. Allah rızası için bana ve benim gibi Anne olmak isteyenlere Duâ edin Positive çıksın Anne olmayı çok istiyorum
İnşallah Allahım duysun ağzından canım çok heyecanliyimİnşallah hayırlı haberler verirsin. 3 e az kalmış.
Ayetel Kursi okudum kardesinşallah pozitiftir Rabbim senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsun hayırlısı olsun hakkındaİnşallah Allahım duysun ağzından canım çok heyecanliyim
Allahım senden binlerce kez razı olsun canım gönlünün muradinı versin inşallah yüreğime ferahlık getirdinAyetel Kursi okudum kardesinşallah pozitiftir Rabbim senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsun hayırlısı olsun hakkında
Negatif çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?