- Emoji Skoru
- 464
- Puanlar
- 123
Güvenilir gebelik varİlki predictor diğeri innovita marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir gebelik varİlki predictor diğeri innovita marka
Umarım dediğiniz gibi cıkarGüvenilir gebelik var
Kan verdiniz miUmarım dediğiniz gibi cıkar![]()
Evet tıp merkezinde verdim yarın cıkarmıs sonuçKan verdiniz mi
Bende bu silikle verdim negatif ama sonuç çok üzüldümEvet tıp merkezinde verdim yarın cıkarmıs sonuç
Neden negatif acaba bu böyle silikken cok garip geçmiş olsun o zamanBende bu silikle verdim negatif ama sonuç çok üzüldüm
Bilmiyorum ki ilk defa başıma geldiNeden negatif acaba bu böyle silikken cok garip geçmiş olsun o zaman![]()
Evet tıp merkezinde verdim yarın cıkarmıs sonuç
Sonucunuz çıktı mıNeden negatif acaba bu böyle silikken cok garip geçmiş olsun o zaman![]()
Hayır henüz çıkmadı şansaSonucunuz çıktı mı
B
Bekliyorum henüz![]()
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adet gecikmesinin 3. Günü 24 tü geç döllenme demişti doktorum. Sizin de öyledir belki, artış önemli diyolar.Adet gecikmesinin 2.günüydü dün 41.9 cıktı yarın tekrar vericem normal midir sizce
Evet benimki de geç döllenme olabilir artıs olup olmadıgına bakıcam artık teşekkürlerTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adet gecikmesinin 3. Günü 24 tü geç döllenme demişti doktorum. Sizin de öyledir belki, artış önemli diyolar.
Beta yükselip düstü kimyasal gebelik oldu hayırlısı böyleymişTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adet gecikmesinin 3. Günü 24 tü geç döllenme demişti doktorum. Sizin de öyledir belki, artış önemli diyolar