11 aylık bebeğim var, ikinciyi düşünüyoruz 3 aydır, adetime 3 gün var daha test yapmak istedim, silik çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyor????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm var gibi isterseniz adet geçince tekrar deneyin testi11 aylık bebeğim var, ikinciyi düşünüyoruz 3 aydır, adetime 3 gün var daha test yapmak istedim, silik çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyor????
Canim bebegim 8 ay emdi zaten , kendisi bıraktı, cocuk seviyorum aralarinda cok yas farki olsun istemiyorumBebeginiz 8 aylıkken 2. Ye denemeye mi geçtiniz, bebeginize en az 1 yil süt vermeniz gerekmiyormu?
Testiniz de evet bir silik çizgi soz konusu. Kuruma çizgisi değilse gebelik olmuş olabilir.
Biraz bedeninize izin verseydiniz keşke çocuk kaçmıyor ya11 aylık bebeğim var, ikinciyi düşünüyoruz 3 aydır, adetime 3 gün var daha test yapmak istedim, silik çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyor????
Normal dogum yapmistim ve cok cabuk toparladim aylardır dogum oncesi kilom neyse o kilomdayım, dikkat ediyorum yani her konudaBiraz bedeninize izin verseydiniz keşke çocuk kaçmıyor ya
Hanimlar sizce gebelik var mi 1 bucuk 2 saat sonra testim soyle silik cizgi oldu kuruma cizgisi mi acabaBende gördüm canım çizgiyi va
Kuruma çizgisi değil bence var gibi , tekrarlamakta fayda varHanimlar sizce gebelik var mi 1 bucuk 2 saat sonra testim soyle silik cizgi oldu kuruma cizgisi mi acabaEki Görüntüle 3122948
Amin insalah vardir canim yaa tekrarliycam testi bakalim pcos kistim de oldugu icin tedirginim acaba o yuzden mi gunum gecikiyor diye yada kuruma cizgisi mi bakalim yine ayni sekil ciksa kan vericemKuruma çizgisi değil bence var gibi , tekrarlamakta fayda varerken gebelik testi deneyebilirsiniz
Benimde böyle olduHanimlar sizce gebelik var mi 1 bucuk 2 saat sonra testim soyle silik cizgi oldu kuruma cizgisi mi acabaEki Görüntüle 3122948
İlk atiginda sanki dagilmis canim cizgi ama silik cizgi de var sanirim var testi yaptigin gibi mi cikti silik cizgiBenimde böyle oldu
Benim de böyle oldu gittim kan testi verdim sizinle de paylaşırım sonucu 1 buçuk saate çıkar sonucum.Benimde böyle oldu
Hayirli haberlerini bekliyorum canim mutlaka haber verBenim de böyle oldu gittim kan testi verdim sizinle de paylaşırım sonucu 1 buçuk saate çıkar sonucum.
Benim kan testim negatif çıktıHayirli haberlerini bekliyorum canim mutlaka haber ver![]()
Olabilir tabii bu sizin hayatiniz sizin seçiminiz.Canim bebegim 8 ay emdi zaten , kendisi bıraktı, cocuk seviyorum aralarinda cok yas farki olsun istemiyorum
Hayirilisi buymus canim sakin uzme kendini stres en buyuk etkenBenim kan testim negatif çıktıİnşallah sizin pozitif çıkar
![]()
Aynen öyle çok teşekkür ederimHayirilisi buymus canim sakin uzme kendini stres en buyuk etken![]()