Test yarım saat içinde silik çizgi

nzlks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
6
1
1
28
11 aylık bebeğim var, ikinciyi düşünüyoruz 3 aydır, adetime 3 gün var daha test yapmak istedim, silik çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyor????

Eklentiler

• B41B9AF1-D9EF-4A1A-AC58-69C18B4D9559.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 692
  • 1351BB0F-B726-4FEE-B3B9-7007907D0B3F.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 527
  • 8F3BB6AE-D746-4548-9A2C-1C5E37E38909.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 445
11 aylık bebeğim var, ikinciyi düşünüyoruz 3 aydır, adetime 3 gün var daha test yapmak istedim, silik çizgi var mı sizce bana mı öyle geliyor????
Bende gördüm var gibi isterseniz adet geçince tekrar deneyin testi

Bence var erken olduğu için silik çıkmış .

Bebeginiz 8 aylıkken 2. Ye denemeye mi geçtiniz, bebeginize en az 1 yil süt vermeniz gerekmiyormu?
Testiniz de evet bir silik çizgi soz konusu. Kuruma çizgisi değilse gebelik olmuş olabilir.

Bebeginiz 8 aylıkken 2. Ye denemeye mi geçtiniz, bebeginize en az 1 yil süt vermeniz gerekmiyormu?
Testiniz de evet bir silik çizgi soz konusu. Kuruma çizgisi değilse gebelik olmuş olabilir.
Canim bebegim 8 ay emdi zaten , kendisi bıraktı, cocuk seviyorum aralarinda cok yas farki olsun istemiyorum

Biraz bedeninize izin verseydiniz keşke çocuk kaçmıyor ya

Kuruma çizgisi değil bence var gibi , tekrarlamakta fayda var erken gebelik testi deneyebilirsiniz
Amin insalah vardir canim yaa tekrarliycam testi bakalim pcos kistim de oldugu icin tedirginim acaba o yuzden mi gunum gecikiyor diye yada kuruma cizgisi mi bakalim yine ayni sekil ciksa kan vericem

Canim bebegim 8 ay emdi zaten , kendisi bıraktı, cocuk seviyorum aralarinda cok yas farki olsun istemiyorum
Olabilir tabii bu sizin hayatiniz sizin seçiminiz.
Bebegi 1 yasina gelmeden hamile kalan her kadinin yanlislikla hamile kaldigini duymuşumdur, Siz 8. Ayda isteyince şaşırdım sadece. O halde Umarim hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…