Test

Erken gebelık testleri kaç gün önce yapılırsa kesın sonuç verir 10 gün var daha adet olmama ama merak edıyorum 1 oglum var
canım evladını allah bağışlasın sana tavsiyem erken öğrenme bu sefer kanda değer ikiye katlanıyormu kese görünürmü görünmezmi stresi yaşıyorsun. zamanında yap testini derim. inşallah meleğin gelmiştir sağlıkla hayırlısı ile

Merhabalar arkadaslar.birazonce prodector erken gebelik testi yaptim adet gunume 2 gun var..cok silik bir cizgi belirdi sizce umutlnmalimiyim

merhabalar 01/04/2017 21, gün prolaktin 32,40 progestor 11,29 ve 04/04/2017 hcg 4,58 haliyle düşük :KK42:ama mense 6 gün var bu şekilde olup gebe kalan aranızda var mı :dua::dua:

haklısınız duygularınız baya karışık olmalı yumurta döllenmeden test yapma ihtiyacı duymuşsunuz. PARDON....
ne kadar gebelik sürecini başlatan zaman zarfı bir iki gün ile sınırlı gibi görünse de bunun anlaşılması için aradan biraz zaman geçmesi gerekebilir. İlişkiden yaklaşık 7 ila 10 gün arasında bir zaman dilimi sonra yapılacak kan testi ile birlikte hamile olduğunuzu anlamak mümkün olabilir. Kan testi sonuçlarına göre beta-HCG değeriniz yüksek çıkarsa bu sizin hamile olduğunuz anlamına gelir

merhabalar 01/04/2017 21, gün prolaktin 32,40 progestor 11,29 ve 04/04/2017 hcg 4,58 haliyle düşük :KK42:ama mense 6 gün var bu şekilde olup gebe kalan aranızda var mı :dua::dua:
Cidden oldu benım arkadasım düşük yaptı sonra 1hafta sonra hamıle kaldı hakkınızdan hayırlısı olmazsa bir ay sonra denersiniz rahim de dinlenmiş olur

ne kadar gebelik sürecini başlatan zaman zarfı bir iki gün ile sınırlı gibi görünse de bunun anlaşılması için aradan biraz zaman geçmesi gerekebilir. İlişkiden yaklaşık 7 ila 10 gün arasında bir zaman dilimi sonra yapılacak kan testi ile birlikte hamile olduğunuzu anlamak mümkün olabilir. Kan testi sonuçlarına göre beta-HCG değeriniz yüksek çıkarsa bu sizin hamile olduğunuz anlamına gelir
arkadaşım alıntıladığın şeyi okudun mu 7-10gün sonra diyor 7-10 gün kala demiyor.. yani ilişki olacak 7 yada 10 gün geçicek zaten doktorlarda 12 gün der bu süreye yumurta çatladıktan 14 gün sonrada regl olursun..

tatlım hiç ağlama benim ilk gebeliğimi reglime 6 gün kala tesadüfen doktor kontrolümde öğrendim 4,89lu bir değerdi 2 gün geçti 22ye yükseldi reglimi 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu kimyasalmış. ama 4 ay sonra tekrardan hamile kaldım bak bu değer yükselir yükselmez Allah'ın bileceği iş ama sakın üzülme en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş olacaksın. burda senelerce deneyipte 1 kez bile hamile kalamamış bayanlar var.

Daha 6 gün varmış bence değerin yukselebilir 2 gün sonra ya da adet günü bi kan testi daha yaptır bence umut var

arkadaşım alıntıladığın şeyi okudun mu 7-10gün sonra diyor 7-10 gün kala demiyor.. yani ilişki olacak 7 yada 10 gün geçicek zaten doktorlarda 12 gün der bu süreye yumurta çatladıktan 14 gün sonrada regl olursun..
Bende onu dıyorum kardesım ılıskıden sonra 7 10 gun aralığında süre gectı dıyorum

Back
X