- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
18 aslonda ama hafta sonunda denk geldiğinden 20 sine randevu aldımSon olarak yarin vericem snra bende ultrason icin gun sayicam cnm. Sana ne zama a gun verdi ultrason icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 aslonda ama hafta sonunda denk geldiğinden 20 sine randevu aldımSon olarak yarin vericem snra bende ultrason icin gun sayicam cnm. Sana ne zama a gun verdi ultrason icin.
27 Mayıs gidicemDündü canım onun iyi çıkmış şükür![]()
18 aslonda ama hafta sonunda denk geldiğinden 20 sine randevu aldım
Allaha s
27 Mayıs gidicemultrason muayenesi için
Senin niye o kadar geçAllaha s
27 Mayıs gidicemultrason muayenesi için
Benim 208 çıktıSen tup bebek merkezinde mi baktircaksin beni oraya cagirdilar. Bende burdaki doktorumdan randevu almadim.
Degerin kac cikti senle ayni ilerliyoruz
Benim 208 çıktı
Evet tüp merkezindeki kliniğe gidicem
Kalp atışları duyulduktan sonra sağlık ocağına bildircem
Evet ozaman 6-7 haftalık oluyoTup bebek merkezine 27 mayisa gun verdilerse hem kalp atisi hemde kese icin diye biliyorum cnm o yuzden muhtemelen geç... bana da hemen hemen o tarihlee
Evet ozaman 6-7 haftalık oluyo
Beni de 27 mayista çagirdilar canlar. Kendi doktorumda 20 mayista gel dedi.
hcg kac cıktı bugun
bende 545
ve 27 mayıs cağırdılar benide![]()
senin kaçıncı gunun bugun canımKizzzz maşallah iyi gidiyosun ha bende 284 çikti...
senin kaçıncı gunun bugun canım
aynı gundeyiz senindemi polikistik over olduğu için tüp bebek yaptınız ?Transferin 13.günü
hadi gözün aydın rahatlamışsındır birazKizzzz maşallah iyi gidiyosun ha bende 284 çikti...
aynı gundeyiz senindemi polikistik over olduğu için tüp bebek yaptınız ?
hadi gözün aydın rahatlamışsındır biraz