Test

6. Gun 15.29
8. Gun 56
11. Gun cumartesi baktircam bekleyin 😀

Evet ayni gidiyoruz da boyle her iki gune bir katlanacakmi diye baktiriyoruzda , ee 2 hafta ultrasonu nasil beklicez 😏 ilk zamanlar kasik agrisi oluyodu simdi bende o da yok. Bir kadin yazmisti belirtilerim kayboldu korkmalimiyim diye bende gülmüştum icten içe. Ama bu cok farkli biseymis ya

6.gün 18.2 - 22.30
8.gün 55.5 - 21.30
10.gün 90.4 - 11.30

10.gun tam katlamadi erken saatte yaptirdigim icin. Hemsireyi aradim degerleriniz guzel dedi. Son kez p.tesi yaptirin size gun verecez dedi....

Herkes duydu bu arada arayan arayana hayirli olsun diye ama ben hala korkuyorum 😞 siz neler yapiyosunuz bakalim

6.gün 18.2 - 22.30
8.gün 55.5 - 21.30
10.gün 90.4 - 11.30

10.gun tam katlamadi erken saatte yaptirdigim icin. Hemsireyi aradim degerleriniz guzel dedi. Son kez p.tesi yaptirin size gun verecez dedi....

Herkes duydu bu arada arayan arayana hayirli olsun diye ama ben hala korkuyorum 😞 siz neler yapiyosunuz bakalim
Evet canm saatten dolayıdır senın kacıncı gün embrıyosuydu? Ben kimseye söylemedim henüz kese hatta belki kalp atışına kadar söylemeyeceğim ya kese olmaz boş olursa dıyr korkuyorm kalp atışı sesini duymasam bile öncesinde ultrasonda görünüyormş doktor gördüğü an tamamdır diyip öyle söyleyeceğim😊

Back
X