- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
MasAllah canım güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşAllah,6.gün 18.2
8.gün 55.5
❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasAllah canım güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşAllah,6.gün 18.2
8.gün 55.5
❤❤❤
herşey çok güzel olacak kuzum benimHem heyecan hem korku ikisi bi arada
6. Gun 15.29
8. Gun 56
11. Gun cumartesi baktircam bekleyin![]()
Çıktı şükür canım 212Verdin mi kanı ??? Sonuç ne zaman çıkacakmiş ?
Aaa süper erkende cıkmış hayırlı olsun canımÇıktı şükür canım 212❤
Allah razı olsun canım ever erken çıktı bide yarın diyorlardı stres yaptım ögrenemicem diyeAaa süper erkende cıkmış hayırlı olsun canım![]()
Çıktı şükür canım 212![]()
Sağol canım inşallah hayırlı olur yaYaaa çokkk guzellll ❤❤❤❤❤ hayirli ugurlu sagliklı insalllahhh![]()
Sağol canım inşallah hayırlı olur ya
Kışları nasıl gidiyor
İyi tek degilmişim patik giyoyorumnAkşamlari üşüyormusunuz![]()
Benim hep vücut ısım yüksek avuç içlerim bile gece gündüz yanıyor. Sürekli terleme modundayımAkşamlari üşüyormusunuz![]()
İyi tek degilmişim patik giyoyorumnsöyledim eşime çok mutlu umarım hepimiz için hayırlısı olur yaaa
![]()
Benim hep vücut ısım yüksek avuç içlerim bile gece gündüz yanıyor. Sürekli terleme modundayım![]()
Evet canm saatten dolayıdır senın kacıncı gün embrıyosuydu? Ben kimseye söylemedim henüz kese hatta belki kalp atışına kadar söylemeyeceğim ya kese olmaz boş olursa dıyr korkuyorm kalp atışı sesini duymasam bile öncesinde ultrasonda görünüyormş doktor gördüğü an tamamdır diyip öyle söyleyeceğim6.gün 18.2 - 22.30
8.gün 55.5 - 21.30
10.gün 90.4 - 11.30
10.gun tam katlamadi erken saatte yaptirdigim icin. Hemsireyi aradim degerleriniz guzel dedi. Son kez p.tesi yaptirin size gun verecez dedi....
Herkes duydu bu arada arayan arayana hayirli olsun diye ama ben hala korkuyorumsiz neler yapiyosunuz bakalim