Test

Cnm bence normal 20 mayista cagirmisti seni diye hatirliyorum o zaman gittiginde de 5 haftalik dicek canim 😘 sen gonlunu rahat tut. Hatta 20 mayista benmde randevum var o zaman bnde seni bilgilendiririm sorarim doktora
BAk ben o açıdan düşünmemiştim Pazartesi gitsem 5 haftalık olcaktı doğru diyorsun canım sor bakalım druna banada kesin haber ver

Bende son adet tarihime göre 4+5 tim gittiğimde salı günü ultrasonda kese boyutu 4+4 cıktı bugün 5+2 yim cuma kontrolüm var 24 mayısta. Transfer tarihimse 28 nisan son adet 11 nisan . Çok mu fark cıktı anlamadım sizin günle ultrason arasında.Benimde değerim salı günü ultrasona girdiğimde transfer sonrası 16.gün 6200 dü 4+4

Yk cnm daha keseyi goremedik
P.tesi randevum bakalim o gun darisi senin basina hic stres yapma
Canimmm ben nerdeyse dogurcam 😂😂 benım 2 kese vardı sonra 1 hafta sonra gıttım 1 tane kalp atısı duyduk dogerı gelısememıs. 8 haftaya geldık azcık gelısmıs tı kaybolup gıttı kesenın 1 ı. Sımdı 1 tane oglusum olcak nasipse. O sureclerden gectım için sana da yazayım dedım

Bende son adet tarihime göre 4+5 tim gittiğimde salı günü ultrasonda kese boyutu 4+4 cıktı bugün 5+2 yim cuma kontrolüm var 24 mayısta. Transfer tarihimse 28 nisan son adet 11 nisan . Çok mu fark cıktı anlamadım sizin günle ultrason arasında.Benimde değerim salı günü ultrasona girdiğimde transfer sonrası 16.gün 6200 dü 4+4
Canimmm bende de suan 26 hafta gozukuyo ama 27 haftalık olmusum. 5. Gün ebriyosu olunca ultrason ne derse o 😂 adet tarıhını gerıye cekıyolar o durumda. Degıse bılıyo yanı.

Canimmm bende de suan 26 hafta gozukuyo ama 27 haftalık olmusum. 5. Gün ebriyosu olunca ultrason ne derse o 😂 adet tarıhını gerıye cekıyolar o durumda. Degıse bılıyo yanı.
Biliyorm canm benim bir sıkıntı olmadı zaten uyumlu cıktı ben başka bir arkadaş için ona cevap yazdm

Biliyorm canm benim bir sıkıntı olmadı zaten uyumlu cıktı ben başka bir arkadaş için ona cevap yazdm
ANLADIM canım. Bende 11. Hafta gittim o gun 11 e gıtmıstım 12 ye gırmıs sın dedı dr. Detaylı ultrason için o zamandan gun verdi falan. Sonra 13.hafta ozele gitmeye devam ettım. O da onden gitme falan degıl uyumlu. Transfer tarıhıne vs bakınca tam. Dedı. Adete bakınca onden gıdıyo gozukuyo ama onden degıl tam dedı. Ay saglıcakla alalım da kucagımıza. Cokk sukur

Canimmm ben nerdeyse dogurcam 😂😂 benım 2 kese vardı sonra 1 hafta sonra gıttım 1 tane kalp atısı duyduk dogerı gelısememıs. 8 haftaya geldık azcık gelısmıs tı kaybolup gıttı kesenın 1 ı. Sımdı 1 tane oglusum olcak nasipse. O sureclerden gectım için sana da yazayım dedım

E ben senin hamilelik takvimini goremedim sanki 😂 ya da dikkatimden kaçti. Hayirla al kucagina

Hepimizin sat ve transfer tarihleri hemen hemen ayni. O zaman neden ultrasonda fark oluyor ki ???

Benimde kontrol yarin bende yazicam. Sat 10 nisan
Transfer 30 nisan... bakalim benimki ultrasonda nasil gozukcek. Ama ben eda arkadasiminkinin normal oldugunu dusunuyorum. Doktor bosuna 20 mayista cagirmadi. 20 mayista gittiginde 5 haftalik diyecek ki bence bana da yarin 5 haftalik diyecek. Biz ogrendigimizde daha cok minikti birde ben daha degerim 18 di ogrendigimde. Gebelik takvimindede birden 5 haftalik gorunce sasirmistim cnku hcg degerlerim daha 4 haftalik gosteriyordu. Tahminen bugun 2000 lerde daha degerim. Ve kuzenim 1980 degerle 5 haftalikti doktora gittiginde.

Yani karisik iş ama yarin gelir gelmez yazacagim...

Hepimizin sat ve transfer tarihleri hemen hemen ayni. O zaman neden ultrasonda fark oluyor ki ???

Benimde kontrol yarin bende yazicam. Sat 10 nisan
Transfer 30 nisan... bakalim benimki ultrasonda nasil gozukcek. Ama ben eda arkadasiminkinin normal oldugunu dusunuyorum. Doktor bosuna 20 mayista cagirmadi. 20 mayista gittiginde 5 haftalik diyecek ki bence bana da yarin 5 haftalik diyecek. Biz ogrendigimizde daha cok minikti birde ben daha degerim 18 di ogrendigimde. Gebelik takvimindede birden 5 haftalik gorunce sasirmistim cnku hcg degerlerim daha 4 haftalik gosteriyordu. Tahminen bugun 2000 lerde daha degerim. Ve kuzenim 1980 degerle 5 haftalikti doktora gittiginde.

Yani karisik iş ama yarin gelir gelmez yazacagim...
Benim 17 mayısta 5 hafta oluyor 28 nisan da transfer senin 30 nisan transfer dediğin gibi 20 sinde 5 haftalık oluyor senin bakalım kese boyutuna göre kaç çıksın 😊değerler kişiye göre değişiyor 6200 değerle 4+4 tüm ben kese boyutuna göre ve artık ona göre sayıyorum.Sağlıklı olsunlarda🙏

Canlar merhaba benim bugün birden bire kanamam gelip keseciğim düşmüş oldu rabbim sizin bebişlerini korusun banada dua edin olurmu şuan en ihtiyaç duyduğum şey çünkü
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin acını taa yüreğim de hissettim bende bir önceki bebeğimi 9.haftada kaybettim

Canlar merhaba benim bugün birden bire kanamam gelip keseciğim düşmüş oldu rabbim sizin bebişlerini korusun banada dua edin olurmu şuan en ihtiyaç duyduğum şey çünkü
Inancını sakın kaybetme. Benimde ilkı olmadı adet olup bırdaha gıttım 2.transfer ıle oldu. Moralını bozma. Allah ne zaman nasup ettı ıse o zaman tutuyor. Güçlu ol canım

Transferden sonra 5.gümüm hcg iğnesini mayıs 7 de yaptım.. Transferim 14ünde oldu.. Geçen gün de sizlere yazdım ama çatlama iğnesinin etkisi denmişti...bu normal 5tl lik test. Erken gebelik de değil.. Sizce durum nedir... Bebeğim tutunmuş mudur ☺️

Eklentiler

• IMG_20190519_215347.webp
    IMG_20190519_215347.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 58
Benim 17 mayısta 5 hafta oluyor 28 nisan da transfer senin 30 nisan transfer dediğin gibi 20 sinde 5 haftalık oluyor senin bakalım kese boyutuna göre kaç çıksın 😊değerler kişiye göre değişiyor 6200 değerle 4+4 tüm ben kese boyutuna göre ve artık ona göre sayıyorum.Sağlıklı olsunlarda🙏

Yani doktor soylese ultrasonda bzde ona gore haftasini soyleriz amaan onceden haftami varmis soranlara 1 aylik işte 😂😂😂

Kafayi bozdum iyice testlerle buda 7.gun testim 😂
Merhabalar, bende 6. Gündeyim transfer oldum. Öğlen idrar yaptım yine negatif çıkınca sinirlenip çöpe attım. Şimdi sizin yorumları okuyunca alıp bakayım dedim. Böyle olmuş. Kimi pozitif diyor kimi öğlen yapmışsın kuruma çizgisidir diyor. Emin olamadım . Siz ne diyorsunuz .

Eklentiler

• CDD25779-0323-4A7E-B48A-65B0FBA48FB8.webp
    CDD25779-0323-4A7E-B48A-65B0FBA48FB8.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51

Canimm nasil ??? Kiyamam ben sana. Nedenini soyledilermii. Rabbim duysun bu mubarek gecede insallah dogal yoldan hmen hamile kalir bebisini kucagina alirsnnn cani gonulden dua ettim. Kendini uzme diyemeyecegm elinde degil biliyorum ama inan ki hrrsey cok guzel olsun ❤❤❤❤❤

Back
X