- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
İnşallah öyledir canm yine yatışa geçtim bakalım biraz böyle devamCnm gecmis olsun dikkat et kendine. Sonucta kirmizi kan degilmiş demekki eski kan canim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir canm yine yatışa geçtim bakalım biraz böyle devamCnm gecmis olsun dikkat et kendine. Sonucta kirmizi kan degilmiş demekki eski kan canim...
Bende de kesildi aynı gün sabah kan gördüm oğlende silinirken sonra geçti gitti 2 gün oldu geçeli inşallah kötü bişey değildir Allahım yardım et bizeİnşallah öyledir canm yine yatışa geçtim bakalım biraz böyle devam![]()
Bende de kesildi aynı gün sabah kan gördüm oğlende silinirken sonra geçti gitti 2 gün oldu geçeli inşallah kötü bişey değildir Allahım yardım et bize
İnşallah öyledir canm yine yatışa geçtim bakalım biraz böyle devam![]()
Coraspini bırak en yakın kadın doğumcuya git kontrol etsin dedi. Gittim kesse görüldü rahimde problem yok dediler haftaya yine gel dediler. Pazartesi kendi tüp doktoruma gidicem. Bugün 6+1 olduCanim gecmiş sonucta doktor sana ne dedi peki ? 27 mayisa da az kaldi bakalim
Coraspini bırak en yakın kadın doğumcuya git kontrol etsin dedi. Gittim kesse görüldü rahimde problem yok dediler haftaya yine gel dediler. Pazartesi kendi tüp doktoruma gidicem. Bugün 6+1 oldu
İlk defa gittim oda mecburiyetten. Kontrolume daha var 27 mayıs pazartesiBende p.tesi kendi doktoruma gidiyorum bakalim. Ilk defa mi gittin keseyi gormeye
İlk defa gittim oda mecburiyetten. Kontrolume daha var 27 mayıs pazartesi
Napalm işler çok yoğun bu aralar iyikide yoğun zaman cabuk geçiyor zaten akşam olunca pestilim çıkıyorYaaa oylemiiiiiyi dayaanmissin ben gittim keseyi gormeye beklemeden. O zaman kesen hayirli olsun
![]()
Napalm işler çok yoğun bu aralar iyikide yoğun zaman cabuk geçiyor zaten akşam olunca pestilim çıkıyor
Ben sadece yorgun oluyorum halsizim başka sıkıntım yok Allaha şükür işerim eğlenceli vaktim güzel geçiyorEvet yorgunluk zaten cok oluyo. Bulantin flan oluyo mu
Ben sadece yorgun oluyorum halsizim başka sıkıntım yok Allaha şükür işerim eğlenceli vaktim güzel geçiyor
Ay hayırlı olsun inşallah4.gun 20 dakikadan sonra silik cikti
5.gun 10 dakika sonra silik cikti
6.gun 5 dakikada silik cikti.
6.gun kan verdim degerim 18 cikti
Tesekkur ederim sagolun
Ay hayırlı olsun inşallah:)
Yorma kendini valla ben gün boyu dınlenip ufak işler yapıyorum inşallah seninde dinlenerek gecer canm sağlıkla al kucağına inşallahDün kanamam oldu gece acillik olduk. Bugün muayene oldum kendi doktorumda ve düşük riski var yatak istihratı dedi. İnş herşey yolunda gider halen kanamam var. Kese görüldü yine busefer içi dolu bile dedi hayırlısı olsun bakalım.... Inşallah Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah![]()
Dün kanamam oldu gece acillik olduk. Bugün muayene oldum kendi doktorumda ve düşük riski var yatak istihratı dedi. İnş herşey yolunda gider halen kanamam var. Kese görüldü yine busefer içi dolu bile dedi hayırlısı olsun bakalım.... Inşallah Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah![]()
Teşekkür ediyorum düşük riskim var ilk 3 ay herkesin düşük riski olduğu gibi. Yatıcam iş guç yapmıcam kocam bana bakıyor sağolsun iyikim benim. Böyle zamanlarda yine anlıyorum ki iyi ki onunla evlenmişim. Şuan herşey yolunda Allah inşallah zeval göstermez. Herşey iyi demeye korkuyorum nazar değer diye Bi müddet de buradan ayrılcam. Allah'a emanet olunCnmm geçmiş olsun kanama neden oluyormuş? Is yerinden izin al evde yat canim bebişinden onemli degil...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ediyorum düşük riskim var ilk 3 ay herkesin düşük riski olduğu gibi. Yatıcam iş guç yapmıcam kocam bana bakıyor sağolsun iyikim benim. Böyle zamanlarda yine anlıyorum ki iyi ki onunla evlenmişim. Şuan herşey yolunda Allah inşallah zeval göstermez. Herşey iyi demeye korkuyorum nazar değer diye Bi müddet de buradan ayrılcam. Allah'a emanet olun