Test

Arkadaşlar hiç test yapılmayan var mı aranızda rubella toxoplasma
artık ozele gıttıgın gıbı yapıyolar bu testı . bende hepsı negatıf cıkmıstı .bıdahakı hamılelıgım olursa ınsallah toxoplazma ıcın bıdaha yapıcaklarını soylemıstı. bılemedım :KK51: negatıf mı ıyı pozıtıf mı :D çiğ et felan yememem lazımmmıs sebzelerı ıyı yıkamalıymısım cıkofte bıle ı ıh dedıydı :s hep bebegı etkılıyo dıye ıste bunlar :s yaptırmayı ıstemedıgınden mı sordun ?

artık ozele gıttıgın gıbı yapıyolar bu testı . bende hepsı negatıf cıkmıstı .bıdahakı hamılelıgım olursa ınsallah toxoplazma ıcın bıdaha yapıcaklarını soylemıstı. bılemedım :KK51: negatıf mı ıyı pozıtıf mı :KK70: çiğ et felan yememem lazımmmıs sebzelerı ıyı yıkamalıymısım cıkofte bıle ı ıh dedıydı :s hep bebegı etkılıyo dıye ıste bunlar :s yaptırmayı ıstemedıgınden mı sordun ?
Bunlar bilinen şeyler koca devlet hastanesi doktoru bunu neden yapmaz onun için hayıflandım..herşeye kendim dikkat etmeye çalıştım illa özele mi gitmek gerek bilgilenmek için ne var anlatsa gereken her şeyi yapsa... negatiflik pozitiflikle ilgili bilgim yok yapılmadığı için 🥺

Bunlar bilinen şeyler koca devlet hastanesi doktoru bunu neden yapmaz onun için hayıflandım..herşeye kendim dikkat etmeye çalıştım illa özele mi gitmek gerek bilgilenmek için ne var anlatsa gereken her şeyi yapsa... negatiflik pozitiflikle ilgili bilgim yok yapılmadığı için 🥺
385 lira aldiydi ozelde kii o da bi sacmalik cunku baska bigun test yaptirdim güvencem var mi sordular. 45 tl aldilar normal hemogram falan. Bunda guvence yok gb isaretlemislerdi. 😎 . Gidip yaptirmak istiyorum demen lazimdir belki. Ben kan verdigimde ankaraya gidecek bu test her yerde bakilmiyo dedi. 1 haftaya anca cikti sonuc. Maliyetli diye yapmiyolardir belki de. 🤔🤔🤔 para para para. 😄

Belkide ama yapana yapıyorlar.. özeli işte bu dengesizlikler için istemiyordum ama özel daha iyi sanki devlette ilgisizler

Ben bulunduğum ilde yüksek ihtisas hastanesine gittigimde bu tahlilleri istemislerdi. Pozitif olmasi bağışıklık kazanıldığı anlamina geliyor

Back
X