Test

Konyaliiimmm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
63
16
3
34
Benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde goruyormusunuz adetime daha 5 gün var

Eklentiler

• 20220721_101256.webp
    20220721_101256.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba 5 den üstü pozitif gözüküyor ancak 2/3 günde bir kan testi tekrarlamanız gerek düzenli artarsa sağlıklı gebeliktir ama yavaş artarsa kimyasal olabilir inşallah sağlıkla ilerler:)

Merhaba kızlar, sat 2 Haziran. Şuan adetime 8 gün var. Bu aralar minik minik belli belirsiz baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdigim yiyecekleri canım istemiyor. Kasık ve karın ağrım başladı, şiddetli ishal var, adetime 8 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım ama çok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim fotoğrafları yüklüyorum. Biri ilk 5 dk içinde, çok belirsiz çizgi var gibi diğeri yarım saat sonra muhtemelen kuruduktan sonrası. Kuruduktan sonra baya net görünüyor normalde kuruma sonrası dikkate alınmaz ama daha önceki testlerimde kuruduktan sonra böyle kırmızılık olmamıştı. Yarın da evlilik yıldönümümüz, çok güzel hediye olur belki diye yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum ama erken mi sizce?

Eklentiler

• 20220725_162603.webp
    20220725_162603.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Picsart_22-07-25_17-21-26-048.webp
    Picsart_22-07-25_17-21-26-048.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar, sat 2 Haziran. Şuan adetime 8 gün var. Bu aralar minik minik belli belirsiz baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdigim yiyecekleri canım istemiyor. Kasık ve karın ağrım başladı, şiddetli ishal var, adetime 8 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım ama çok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim fotoğrafları yüklüyorum. Biri ilk 5 dk içinde, çok belirsiz çizgi var gibi diğeri yarım saat sonra muhtemelen kuruduktan sonrası. Kuruduktan sonra baya net görünüyor normalde kuruma sonrası dikkate alınmaz ama daha önceki testlerimde kuruduktan sonra böyle kırmızılık olmamıştı. Yarın da evlilik yıldönümümüz, çok güzel hediye olur belki diye yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum ama erken mi sizce?
Pardon sat 2 Temmuz🤭

Merhaba kızlar, sat 2 Haziran. Şuan adetime 8 gün var. Bu aralar minik minik belli belirsiz baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdigim yiyecekleri canım istemiyor. Kasık ve karın ağrım başladı, şiddetli ishal var, adetime 8 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım ama çok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim fotoğrafları yüklüyorum. Biri ilk 5 dk içinde, çok belirsiz çizgi var gibi diğeri yarım saat sonra muhtemelen kuruduktan sonrası. Kuruduktan sonra baya net görünüyor normalde kuruma sonrası dikkate alınmaz ama daha önceki testlerimde kuruduktan sonra böyle kırmızılık olmamıştı. Yarın da evlilik yıldönümümüz, çok güzel hediye olur belki diye yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum ama

Back
X