Adet geciksin testi tekrarla net belli olur varmi diyeKızlar Belli bellirsiz böyle çıktı adetime 3 gün var sizce şüphelenmeli miyim var mıdır?
Kaç dakika içinde çıktı canım testKızlar Belli bellirsiz böyle çıktı adetime 3 gün var sizce şüphelenmeli miyim var mıdır?
Çok beklemedim canım ilk bişey yoktu 3-4 dakika sonra belli belirsiz gördüm sonra daha çok gözle görülür oldu ama yine de silik olduğu için karar veremedimKaç dakika içinde çıktı canım test
Markası nedir canımKızlar Belli bellirsiz böyle çıktı adetime 3 gün var sizce şüphelenmeli miyim var mıdır?
Sonradan koyulaştı mı peki bu halde kaldı mı. Ben öğrendiğimde bende böyle silik çizgi ile öğrenmiştim canım. İnşAllah hamilesindir rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşAllah. Bence bir kan testi ver o daha net olur.Çok beklemedim canım ilk bişey yoktu 3-4 dakika sonra belli belirsiz gördüm sonra daha çok gözle görülür oldu ama yine de silik olduğu için karar veremedim
Kan testi daha garanti.bu testler yanıltabiliyor.Çok beklemedim canım ilk bişey yoktu 3-4 dakika sonra belli belirsiz gördüm sonra daha çok gözle görülür oldu ama yine de silik olduğu için karar veremedim
Laboquick marka canımMarkası nedir canım
Anladım canım ben olsam çoktan başka test alıp denemiştim çok sabırsızımLaboquick marka canım
Dayanamadım başka yaptım yine çok belirsiz dikkatli bakınca görüyorum hepten arada kaldım vallaAnladım canım ben olsam çoktan başka test alıp denemiştim çok sabırsızımsen de dene istersen eğer yine görüyorsan var bişeyler demektir adet gününde gelmezse kan testi yaptırırsın umarım hamilesindir
3 günü bekle hadi bekleyebilirsenDayanamadım başka yaptım yine çok belirsiz dikkatli bakınca görüyorum hepten arada kaldım valla
Baksana canım bugün yine yaptım sen görüyomusun 3. Yapışım hepsi böyle çıkıyor bu kadar tesadüf olur mu ki ya3 günü bekle hadi bekleyebilirsen
var gibi sanki.. geç döllenme olabilir..Baksana canım bugün yine yaptım sen görüyomusun 3. Yapışım hepsi böyle çıkıyor bu kadar tesadüf olur mu ki ya
Var gibi kuzum başka marka varsa onu da dene istersen ama bekle biraz daha gölge çizgi gibi görünüyor. İnşallah hamilesindirBaksana canım bugün yine yaptım sen görüyomusun 3. Yapışım hepsi böyle çıkıyor bu kadar tesadüf olur mu ki ya
Böyle arada kalmaktansa bugün kan testi veriyim kurtuluyum en iyisi. Hani diğer yaptıklarımda görmesem tamam yok dicem de aksi gibi silik görünüyor kafam karışıyor beta çok düşük olunca mı böyle silik oluyor acabaVar gibi kuzum başka marka varsa onu da dene istersen ama bekle biraz daha gölge çizgi gibi görünüyor. İnşallah hamilesindirmalesef ilk defa bebek istedim ve ilk yaptığım test pozitif çıktı ama sonrası hüsran bazen böyle tesadüfler oluyor sende sabırla bekle korkma az kalmış zaten regline git kan testi yaptır en garantisi o
Evet çok yeni olabilir geç döllenme olabilir benim günüme daha var dediğim de kan almamışlardı sağlık ocağında direk kaç gün geciktin diyorlar zaten. İçini ferah tut güzel düşün güzel olsunBöyle arada kalmaktansa bugün kan testi veriyim kurtuluyum en iyisi. Hani diğer yaptıklarımda görmesem tamam yok dicem de aksi gibi silik görünüyor kafam karışıyor beta çok düşük olunca mı böyle silik oluyor acaba
Bende acile gidiyim diyorum orda yaptırınca aynı gün çıkıyor bizim burdaEvet çok yeni olabilir geç döllenme olabilir benim günüme daha var dediğim de kan almamışlardı sağlık ocağında direk kaç gün geciktin diyorlar zaten. İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun
Süper haber ver mutlaka umarım herşey gönlünce olsun canımBende acile gidiyim diyorum orda yaptırınca aynı gün çıkıyor bizim burda
Canım dün kan verdim sonuç 26 çıktıSüper haber ver mutlaka umarım herşey gönlünce olsun canım
Yaaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım dün kan verdim sonuç 26 çıktıyarın bidaha vericem yükselme olmuş mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?