Test

icroc

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.929
2.035
333
Kolay gelsin hocam

belki beni hatırlarsınız hocam 2. bebeğimi evde suyun gelmesi nedeni ile kaybetmiştim aradan hemen hemen 2 yıl geçti ve yenide 3. bir adıma başladık cumartesi günü aşılama oldum.

5. günüm bugün ve sonuç için 10 gün daha bekleyeceğiz. Karmakaraşık duygular içerisindeyim ve mevlam nasip ederse tabi açıkcası 3. bir kayıp olmasından çok korkuyorum. Doktorum tıpkı sizin gibi anlayışlı sabırlı ve her soruya cevap veren bir hekim önce mevlama sonrada doktorumun bilgilerine inanarak yeniden çıktım bu yola dilerim olumlu sonuçlar aldığımda buraya yazmak nasip olur

Kolay gelsin hocam

belki beni hatırlarsınız hocam 2. bebeğimi evde suyun gelmesi nedeni ile kaybetmiştim aradan hemen hemen 2 yıl geçti ve yenide 3. bir adıma başladık cumartesi günü aşılama oldum.

5. günüm bugün ve sonuç için 10 gün daha bekleyeceğiz. Karmakaraşık duygular içerisindeyim ve mevlam nasip ederse tabi açıkcası 3. bir kayıp olmasından çok korkuyorum. Doktorum tıpkı sizin gibi anlayışlı sabırlı ve her soruya cevap veren bir hekim önce mevlama sonrada doktorumun bilgilerine inanarak yeniden çıktım bu yola dilerim olumlu sonuçlar aldığımda buraya yazmak nasip olur

sİZİN İÇİN DUA EDECEĞİM. ALLH BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİB EYLESİN

hocam merhaba

aşılamamın 9. günüydü merakıma yenik düştüm mutlu haberi almak istedim ve kanda gebelik tahlili yaptırdım bugün ve değerim 0,39 çıktı 14. günü olunca yeniden kanda gebeliğe baktıracağım. Bu gibi durumlarda değerin artması söz konusu olabilirmi hocam

olumlu veya olumsuz her iki durumada hazırlıklıydım ancak insan yinede etkileniyor sonuç böyle çıkınca

15 günlük kullanmam gereken crinone jel var sonuna kadar kullanacağım

testi yaptırıp doktora öyle görünmeyi düşünüyorum.

hocam merhaba

aşılamamın 9. günüydü merakıma yenik düştüm mutlu haberi almak istedim ve kanda gebelik tahlili yaptırdım bugün ve değerim 0,39 çıktı 14. günü olunca yeniden kanda gebeliğe baktıracağım. Bu gibi durumlarda değerin artması söz konusu olabilirmi hocam

olumlu veya olumsuz her iki durumada hazırlıklıydım ancak insan yinede etkileniyor sonuç böyle çıkınca

15 günlük kullanmam gereken crinone jel var sonuna kadar kullanacağım

testi yaptırıp doktora öyle görünmeyi düşünüyorum.

Maalesef beklemelisiniz. Gebe olmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

hocam merhaba

sizide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın

hocam çok şiddetli mide bulantısı çekiyorum afedersiniz çıkarma yok ama boş boş öğürmekten gözlerim yerinden çıkacak

kan çanağına döndü gözlerim

bir umut diyorum fazla da heveslenmek istemiyorum kullandığım bu jel mide bulantısı yapabilirmi hocam

Son düzenleme:
hocam merhaba

sizide sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın

hocam çok şiddetli mide bulantısı çekiyorum afedersiniz çıkarma yok ama boş boş öğürmekten gözlerim yerinden çıkacak

kan çanağına döndü gözlerim

bir umut diyorum fazla da heveslenmek istemiyorum kullandığım bu jel mide bulantısı yapabilirmi hocam

Gebeliğin 6. haftasından itibaren kalp atımının başlaması ile bulantı ve kusma başlayabilir. Gel bulantı yapmaz, başka bir nedene (gıda zehirlenmesi veya psikolojik olabilir) bakmak lazım...

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya

29 yaşındayım adetlerim çok düzenli. 4 yıldan fazladır evliyim. 1,5 yıl yasmin kullandım sonra ise bıraktım ve korunmadık hiç, sn 1 yıldırda çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor.

1 yıldır çocuk istiyoruz. birden fazla değişik doktora gittim hepsi herhangi bir sorun olmadığını her şeyin normal olduğunu ilettiler. çatlama iğnesi oldum ama tutmadı. daha sonra doktor değiştirdim, 4 aydır onun kontrolündeyim 2 ya femara kullandım ve ardından çatlatma iğnesi fakat tutmadı.
2 aydır her ay hormon tahlili yaptırıyorum.

Sonuçlarım şu şekilde Haziran ve Temmuz ayı.
THS: 1,53 bir sonra ki ay 1,66

Estradiol E2: 33.29 bir sonra ki ay 60,19 (kan verirken çok stresliydin ondan olabilir mi yukseklıgı)

FSH: 7,89 bir sonra ki ay 9,05

LH: 5,89 bir sonra ki ay 4,87

Prolaktin: 23,41 bir sonra ki ay 16,51

Beta Hcg: 0,206 bir sonra ki ay 0,122

Sigara ve alkol kullanmıyorum herhangi bilinen bir hastalığımda yok.
bana 2 ay doğum kontrol hapı kullan yumurtalıkların dinlensin dedi.
bu sonuçlar kötü mü? neden hap kullanacağım? hamile kalmama engel midir sizden yardım rica ediyorum.

Back
X