• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakabilir misiniz

bllrt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
18
kızlar dpo 10dayım ben silik bi çizgi gördüm sanki görebilen var mı

Eklentiler

• IMG_9768.webp
    IMG_9768.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 112
Ben goremedim bisi belki foti atarken kalite düştüğü icindir. Test markası ne kac dk da geldi çizgi?

Ben goremedim bisi belki foti atarken kalite düştüğü icindir. Test markası ne kac dk da geldi çizgi?
Gözle çok net görüyorum ama fotoğraflar da tam çıkmıyor optichek diye bi marka eczane onu verdi

Eklentiler

• IMG_9772.webp
    IMG_9772.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9771.webp
    IMG_9771.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 58
İlk iki dk da çıktı gözle net görüyorum ama fotoğrafta hiç belli değil gerçekten
Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olup olmadığına bakın güvenilir marka ile

Gördüm inşallah vardır ya test markanız neydi
Optichek bende ilk defa duydum eczanede o vardı onu aldım mecbur, içinde ki kağıtta 25 betayı algıladığı yazıyor bende daha dpo10 dayım o kadar yükselmiş olmuyormuş sanırım dpo10 da yarın yeni iyi bi test alıcam tekrarlayacağım bakalım

Optichek bende ilk defa duydum eczanede o vardı onu aldım mecbur, içinde ki kağıtta 25 betayı algıladığı yazıyor bende daha dpo10 dayım o kadar yükselmiş olmuyormuş sanırım dpo10 da yarın yeni iyi bi test alıcam tekrarlayacağım bakalım
Çok zaman geçmiş ama bu marka testle sonucunuz doğru çıktı mı acaba

Back
X