- 30 Ağustos 2023
- 78
- En iyi cevaplar
- 1
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah ya doktora geldim beta istedi. Verdim şimdi bekliyorumVar görünüyor kan verin.![]()
Silik çikmiş bence hamilesinizKızlar ovitrelle vuruldum ve 10. Günden itibaren test yapmaya başladım. Hepsini size çektim. Bakar mısınız sizce var mı gebelik ?
Ben git gide koyulaşan bir çizgi görüyorumKızlar ovitrelle vuruldum ve 10. Günden itibaren test yapmaya başladım. Hepsini size çektim. Bakar mısınız sizce var mı gebelik ?
Var bence hayırlı olsun canımKızlar ovitrelle vuruldum ve 10. Günden itibaren test yapmaya başladım. Hepsini size çektim. Bakar mısınız sizce var mı gebelik ?
Allah kucağına almayı nasip etsin maşallahKan verdim sonucum 250.30 çıktı. Doktor çok şükür hayırlı olsun dedi. Çarşamba günü tekrar çağırdı
Amin Rabbim isteuen herkese nasip etsin inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin maşallah![]()
Maşallah çok iyiKan verdim sonucum 250.30 çıktı. Doktor çok şükür hayırlı olsun dedi. Çarşamba günü tekrar çağırdı
Çatlatma ignesinin 10. Gününden itibaren başladım yapmaya. 10 gün negatif daha sonraki günler yani 4 gün pozitifi gördüm. Git gide koyulasti çok aşırı bir koyulasma değil ama . Öyle olunca bugün de doktora gittim kan istedi..bu şekildeMaşallah çok iyi10. Gün demişssniz ama anlamadım regl gecikmesi mi? Yoksa çatlamanın üzerine 10 gün mü ?
Yok hayır adetim Çarşamba günü bekliyorum. Belirtilerim çoğu şey var ya. Kasık ağrısı bel ağrısı hassasiyet çok acikma bazen bulantı. İki gündür oluyor. İdrara çıkma flanhayırlı olsun adetiniz geciktikten sonra mı kan verdiniz belirtileriniz neydi
Sizin adınıza o kadar mutlu oldum kiÇatlatma ignesinin 10. Gününden itibaren başladım yapmaya. 10 gün negatif daha sonraki günler yani 4 gün pozitifi gördüm. Git gide koyulasti çok aşırı bir koyulasma değil ama . Öyle olunca bugün de doktora gittim kan istedi..bu şekilde![]()
Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz. Dualrim sizinleSizin adınıza o kadar mutlu oldum ki
Ben ovülysn testi ile çatlamayı 5 eylülde gördüm bugün 6 gün oldu çok merak ediyorumne olur dua edin böyle heycanla beklemek sonucunda bi boşluk hissi olmasın sizin gibi pozitifi görelim,yani sabırsızım bi diyorum erken geblk testi alaym sonra yanıltıyor diyenleri görünce vazgeçip bekleyim zaten regl olmazsa kesin bilgi diyorum hep ikilemde
![]()
6 gün kaldıRabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz. Dualrim sizinleHaber ver olur mu
Allah kucağına almayı nasip etsin maşallah![]()
Benimde ovitrelleden sonra testlerim en altta ki 11.gub bakar misinizRabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin inşallah. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz. Dualrim sizinleHaber ver olur mu
Görüntüleyemiyorum tekrar yükler misin ?Benimde ovitrelleden sonra testlerim en altta ki 11.gub bakar misiniz
Görüntüleyemiyorum tekrar yükler misin ?