- 13 Temmuz 2023
- 720
- 179
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlaman olmamış hiç devam edin testeOvulasyon şeklim bu şekilde adetimi 1. Gün sayarsak 16. Günden itibaren olan testlerim (diğerleri silikti attim) ben şimdi yumurtladim mi çatladı mı ne oldu anlamadım gitti çünkü çok siliklesmedi gün geçtikte yorumlar mısınız ben çözemiyorum
Eki Görüntüle 3402517
Reglime 1 hafta kaldı geçti bu aydan sanırımYumurtlaman olmamış hiç devam edin teste
Peki yumurtlama olmadığını nasıl anladınız mesela üstten 2. Olan aynı renkteler sanırım ya eşit yada max cizgisi daha koyu olacakmış diyorlar ya çatladı yumurtladi diye nasıl anlaşılıyorYumurtlaman olmamış hiç devam edin teste
Peki yumurtlama olmadığını nasıl anladınız mesela üstten 2. Olan aynı renkteler sanırım ya eşit yada max cizgisi daha koyu olacakmış diyorlar ya çatladı yumurtladi diye nasıl anlaşılıyor
Yumurtlama sonrası regl gelir. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun. Teknik olarak regl olmayacaksın 1 hafta sonra canım. Ben bu ay döngümün 21. Günü yumurtladım sen yapmaya devam et hiç belli olmaz ne zaman yumurtlayacağın :)Reglime 1 hafta kaldı geçti bu aydan sanırım![]()
Regliden sonraki günlerim silikti sonra koyulasmaya başladı 16 gunumde öyle de gitti 7 aydir deniyorum yoruldumBu şekilde olmalı o zaman bi dahaki reglin peşne başlayın tekrar teste daha iyi takip edersiniz :) c den daha koyu ya da c kadar koyu olacak çatlaması da t çizgisi günden güne silikleşiyor :)
Insallah tutar sizinki benim umudum kalmadıYumurtlama sonrası regl gelir. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun. Teknik olarak regl olmayacaksın 1 hafta sonra canım. Ben bu ay döngümün 21. Günü yumurtladım sen yapmaya devam et hiç belli olmaz ne zaman yumurtlayacağın :)
Daha 7 ay olmuş kız saçmalamaInsallah tutar sizinki benim umudum kalmadı![]()
Daha 7 ay olmuş kız saçmalamadaha çoook başındasın yolun 3 senedir deniyorum 2 kimyasalım var düşün. Biraz rahatlat kendini zihin olarak. Yıpratma kendini. Ovulasyonu takip et değerlendir
Arkadaşa katılıyorum bende 2 sene olacak hala uğraşıyorum:)))Gerçekten miAllah sizden razı olsun sabrınız çok güzel ben saldım iki göz iki çeşme ağlıyorum oruçlu oruçlu bu ayda olmadı diye
![]()
Bu benim ovülasyon testimdi 9 mart sonrasında test yapamadım muhtemelen bu testi gördüğüm gün yumurtlama olmuştur değil mi? Çünkü 12 martta tekrar test yaptım silikleşmiştiYumurtlaman olmamış hiç devam edin teste
Evet yumurtlamanız olmuş inşallah değerlendirmiştirsinizBu benim ovülasyon testimdi 9 mart sonrasında test yapamadım muhtemelen bu testi gördüğüm gün yumurtlama olmuştur değil mi? Çünkü 12 martta tekrar test yaptım silikleşmişti
Yook hiç moral bozma git eşinle gez toz eğlen. Elbet olacak tüm sağlık kontrollerini yaptır baktın olmuyor. Ama eminim olacak. Sen devam et yapmaya ovulasyon. İnanıyorum ben :)Gerçekten miAllah sizden razı olsun sabrınız çok güzel ben saldım iki göz iki çeşme ağlıyorum oruçlu oruçlu bu ayda olmadı diye
![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 9 mart sabahı değerlendirmiştim fakat bu testi 9 msrt akşamı yapmıştım. 10 mart akşamını da değerlendirdim reglime 4 gün var bakalım ne olacak.Evet yumurtlamanız olmuş inşallah değerlendirmiştirsiniz![]()
Ay olumlu olursa bizede haber verir misiniz :))Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 9 mart sabahı değerlendirmiştim fakat bu testi 9 msrt akşamı yapmıştım. 10 mart akşamını da değerlendirdim reglime 4 gün var bakalım ne olacak.
Tabii ki seve seve. Dua eder misiniz benim için.Ay olumlu olursa bizede haber verir misiniz :))
O kadar tatlısınız ki Allah gönlünüzden geçen tüm güzellikleri versinYook hiç moral bozma git eşinle gez toz eğlen. Elbet olacak tüm sağlık kontrollerini yaptır baktın olmuyor. Ama eminim olacak. Sen devam et yapmaya ovulasyon. İnanıyorum ben :)