Bakalım canım nerde resimKızlar ben yeni üyeyim. Korunmasız ilişkiye başladık eşimle. Erken test yaptım. 5-10 dk içinde ikinci çizgi gölge gibi belirdi. Görebilecek misiniz bilmiyorum. Adetime 4 gün var. Bakar mısınız ?
Atacağım ama dosya ekle de kayıtlı foto çıkmıyor. Nasıl ekleyeceğim ? Testi attım ama fotoğrafı telefonumdaFoto atsan
Atacağım ama dosya ekle de kayıtlı foto çıkmıyor. Nasıl ekleyeceğim ? Testi attım ama fotoğrafı telefonumda
Kızlar ben yeni üyeyim. Korunmasız ilişkiye başladık eşimle. Erken test yaptım. 5-10 dk içinde ikinci çizgi gölge gibi belirdi. Görebilecek misiniz bilmiyorum. Adetime 4 gün var. Bakar mısınız ?
Evet biliyorum ama hata oluşuyor galeri çıkmıyorFotoğraflar termine tıkla cevap yazda sonra onun üstüne tıkla galeriden seç
Evet çok silik gölge gibi hatta ama 2 testimde de çıktıBen çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim ama
Göğüs hassasiyetim fazla değil, ama kasık ağrım var. Ve 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu.Çok çok silik var ama gününde bidaha yenileyin testi..
Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var mı ?
Bi kaç gün bekleyip tekrar yapın. Umarım vardır.. :)Göğüs hassasiyetim fazla değil, ama kasık ağrım var. Ve 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu.
Bi kaç gün bekleyip tekrar yapın. Umarım vardır.. :)
Aşağıya ekledim :)Bakalım canım nerde resim
Hem baya silik hem de telefondan çekince görüntü iyice bozulduçizgi göremedim ben
Gadiniiiiiiiiiimmmmm miben de göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?