B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Cumartesi 20:39 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #1 Kızlar burda fotoğrafta tam net değil ama hafif hayalet çizgi var Eklentiler 1754760131178.webp 13,1 KB · Görüntüleme: 36 IMG_20250809_201940_649.webp 14,9 KB · Görüntüleme: 34
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.728 7.547 448 36 istanbul Cumartesi 21:16 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #2 Artı med genelde yalancı pozitif çıkartıyor canım bi kan ver netleştir
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.681 700 43 36 Cumartesi 21:17 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #3 buduss .!.: Kızlar burda fotoğrafta tam net değil ama hafif hayalet çizgi var Genişletmek için tıkla... Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye
buduss .!.: Kızlar burda fotoğrafta tam net değil ama hafif hayalet çizgi var Genişletmek için tıkla... Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye
M mnk serce Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2025 65 16 3 27 Cumartesi 21:37 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #4 Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım
B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Cumartesi 21:41 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #5 mnk serce .!.: Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yarın tekrar test yapıcam orada belli olur
mnk serce .!.: Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yarın tekrar test yapıcam orada belli olur
B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Cumartesi 21:43 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #6 yagmurpapatya .!.: Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye Genişletmek için tıkla... Adetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktı
yagmurpapatya .!.: Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye Genişletmek için tıkla... Adetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktı
B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Cumartesi 21:44 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #7 Hangi mnk serce .!.: Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım Genişletmek için tıkla... yagmurpapatya .!.: Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye Genişletmek için tıkla... Hangi test markasını öneririsiniz
Hangi mnk serce .!.: Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım Genişletmek için tıkla... yagmurpapatya .!.: Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye Genişletmek için tıkla... Hangi test markasını öneririsiniz
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.681 700 43 36 Cumartesi 21:44 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #8 buduss .!.: Adetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Anladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsin
buduss .!.: Adetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Anladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsin
B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Cumartesi 21:46 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #9 yagmurpapatya .!.: Anladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsin Genişletmek için tıkla... AMİN canım isteyen herkese nasip olur inşallah. Bekliycem artık
yagmurpapatya .!.: Anladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsin Genişletmek için tıkla... AMİN canım isteyen herkese nasip olur inşallah. Bekliycem artık
M mnk serce Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2025 65 16 3 27 Dün 00:45 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #10 buduss .!.: Hangi Hangi test markasını öneririsiniz Genişletmek için tıkla... Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım bence
buduss .!.: Hangi Hangi test markasını öneririsiniz Genişletmek için tıkla... Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım bence
B buduss Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 36 3 1 26 Dün 01:08 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #11 Yarın farklı markanın testlerini alıp deniycem mnk serce .!.: Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım bence Genişletmek için tıkla...
Yarın farklı markanın testlerini alıp deniycem mnk serce .!.: Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım bence Genişletmek için tıkla...
babyoda Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 255 137 18 25 Dün 01:10 Konu Sahibi Konu Sahibi buduss #12 Awox bulabilirsen onunla yap canım. Zaten daha adetine çok varmış doğru sonuç vermeyebilir