Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflyeKızlar burda fotoğrafta tam net değil ama hafif hayalet çizgi var
Teşekkür ederim yarın tekrar test yapıcam orada belli olurBeyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım
Adetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktıBana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye
Beyaz gibi sanki canım bir yanlışlık var gibi Pembeye dönük olması lazım
Hangi test markasını öneririsinizBana test bozuk gibi geldi çizgi beyaz gördüm ben artimed yalancı pozitif de çok kaç gün var reflye
Anladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsinAdetime daha çok var .geçen ay düşük yaptım öylesine bi test yapmak istedim böyle çıktı
AMİN canım isteyen herkese nasip olur inşallah. Bekliycem artıkAnladım cnm biraz daha bekle farklı marka ile dene daha varmış zaten reglne insllah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alirsin
Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım benceHangi
Hangi test markasını öneririsiniz
Farklı testler kullanılabilir bir kaç değişik lazım bence