- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.701
- 278
- Konu Sahibi Turunc chemist
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dkda bu şekilde şuanBende gördüm var gibi sanki![]()
Var gibi bende gördüm çizgiyiArkadaşlar az önce yaptım. Ben mi görmek istediğim için görüyorum? Regle 3 4 gün civarı var
Çizgi var gözüküyor bı üç gün sinr atkrar yap bence hamişsinArkadaşlar az önce yaptım. Ben mi görmek istediğim için görüyorum? Regle 3 4 gün civarı var
Dün yapmıştım o kadar silikti ki emin olamamıştık arkadaşla. Bugün bidaha deneyeyim dedim. Regli bekleyeyim çok kalmadı zaten. Regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyınca denemek istedimÇizgi var gözüküyor bı üç gün sinr atkrar yap bence hamişsin![]()
Çalıştığım için maalesef ki o ihtimalim asla olmuyor, birde geçen aylarda da çok net pozitifler görmeme rağmen hep negatif çıktıVar çizgi evet yarin sabah bence ac karnına kan ver![]()
Reql olmayacaksun inşallahDün yapmıştım o kadar silikti ki emin olamamıştık arkadaşla. Bugün bidaha deneyeyim dedim. Regli bekleyeyim çok kalmadı zaten. Regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyınca denemek istedim
İnşallah olmam, ama maalesef ki çokta umut bağlayamıyorumReql olmayacaksun inşallah![]()
Allah kerim inşallah bu kez bebiş olurİnşallah olmam, ama maalesef ki çokta umut bağlayamıyorum
İnşallaaahhAllah kerim inşallah bu kez bebiş olur![]()
Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum kan vermeye gidemiyorum bide şimdi giderim bi hevesle negatif görürüm diye korkuyorum geçen aylarda da çift çizgi görüp regl oldum hep 3 4 gün kalmışken bi kaç tane daha yapıp emin olayım diyorumHayırlı olsun canım var görünüyor kan ver bence yarın ben de adetime 4 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim
Bence varArkadaşlar az önce yaptım. Ben mi görmek istediğim için görüyorum? Regle 3 4 gün civarı var
Bence var bir şeyler. Benim de adete 1 hafta kala silik çıktı. İs çıkışı hemen gidip test verdim. Şükürler olsun 7 haftalık hamileyim. Özel tip merkezleri istediğin saatte bakıyorlar. Güzel haberler gelirsiniz inşallah.
Bi tık öyle gibi de boşa umutlanmaktan korkuyorummBence var![]()
Özelde verirsen 1-2 saatte çıkıyor ben akşam 7de vermiştim 8.30tan önce çıkmıştıSabah 8 akşam 6 çalışıyorum kan vermeye gidemiyorum bide şimdi giderim bi hevesle negatif görürüm diye korkuyorum geçen aylarda da çift çizgi görüp regl oldum hep 3 4 gün kalmışken bi kaç tane daha yapıp emin olayım diyorum
Negatif olmasından korkuyorumÖzelde verirsen 1-2 saatte çıkıyor ben akşam 7de vermiştim 8.30tan önce çıkmıştı