- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
-
Valla sanırım öyle çizgi kaymış gibiBozuk galipa canm
Yarına kaldı artık sabah yapayım diyorumTekrar dene cnm
Evet evet öyle yapmalıyım sanırım valla bende şaşırdım ne yapacağımıİlk idrar ile dene cnm
Valla ben geçen ay düşük yaşadım bu ay tekrar belirti yaşamaya başladımSende benim gibi
Canım test bozuk tekrarla istersen yada kan testi verKızlar dayanamadım yaptım belirtiler üzerine ama böyle çıktı bilgisi olan var mı test mi bozuk acaba Eki Görüntüle 3221126
Valla şansım işteCanım test bozuk tekrarla istersen yada kan testi ver
Kuruma cizgisi olur zaten canım ilk 5 dakika içinde çıkan çizgi önemli sonrası kuruma cizgisiValla şansım işteyarın sabah yapacağım canım kurulunca sanki ufak bir gölge oldu gibi ama psikolojik de olabilir
Çok teşekkür ederim bilgisizim bu konuda sadece geçen ay yapmıştım ve pozitif görmüştüm böyle olunca anlayamadımKuruma cizgisi olur zaten canım ilk 5 dakika içinde çıkan çizgi önemli sonrası kuruma cizgisi
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim bilgisizim bu konuda sadece geçen ay yapmıştım ve pozitif görmüştüm böyle olunca anlayamadım
Hayır test doğruydu düşük yaşadım canımRica ederim ne demekpozitifi gördünüz ne oldu peki testmi hataliydi
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinHayır test doğruydu düşük yaşadım canım
Üzülmeyin Rabbim nasip etmemiş demekki hayırlısı buymuş, inşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebeğiniÇok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benim tabiki vakti zamanı değilmişÜzülmeyin Rabbim nasip etmemiş demekki hayırlısı buymuş, inşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini
Bu ay olmasa daha iyi yani Allah bilir tabi ama kaşım yarıldı anestezi aldım tomografiye girdim antibiyotik kullandım bunlar hep kötü etkileyen şeyler tekrar bir düşük yaşamak istemiyorum Rabbim hayırlısını versinİnşallah canım benim tabiki vakti zamanı değilmiş
Korkma canım merak etme olsa bile çok yeni olduğu için bişe olmamıştır inşallah gönlünü ferah tutBu ay olmasa daha iyi yani Allah bilir tabi ama kaşım yarıldı anestezi aldım tomografiye girdim antibiyotik kullandım bunlar hep kötü etkileyen şeyler tekrar bir düşük yaşamak istemiyorum Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?