Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla 4 ay önce bıraktım yasmini 3.ayımda gebe kaldım fakat düşük oldu bu ay da dinlenme ayı olarak geçiriyorum belirtim var ama hayırlısı. Siz ne zamandır istiyorsunuz
Yediğinden, az su içmekten, büyük bi sorun degil.
Bende zamaninda ovulasyon, gebelik testi cok yaptim.
Boyle cikan testlerimi bozul sanıyordum.
O sinirle testleriniz bozuk diye markayı aradım, ilgilendiler testlerin fotoları attım.
Yetkiliyle görüştürdüler anlattı.
Valla 4 ay önce bıraktım yasmini 3.ayımda gebe kaldım fakat düşük oldu bu ay da dinlenme ayı olarak geçiriyorum belirtim var ama hayırlısı. Siz ne zamandır istiyorsunuz
Yediğinden, az su içmekten, büyük bi sorun degil.
Bende zamaninda ovulasyon, gebelik testi cok yaptim.
Boyle cikan testlerimi bozul sanıyordum.
O sinirle testleriniz bozuk diye markayı aradım, ilgilendiler testlerin fotoları attım.
Yetkiliyle görüştürdüler anlattı.
Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur inanın eğer nasip varsa elbet sizi bulur, inşallah sağlıklı hayırlı bir evladınız olur ben aslında bu ay düşünmüyordum vücudum dinlensin diyordum birde kaşım yarıldı tomografiye girdim serum aldım antibiyotik aldım bu yüzden bir sorun olmasın istiyordum ama belirti yaşayınca şüphe ettim hakkımızda hayırlısı olsun