Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 17 gün gecikme çok fazla ve bu gecikme için de fazla silik test yakında kan verdiniz mi? Muayeneye gittiniz mi? Pcos vs misiniz regl olmanız zor mu oluyorilk idrar değil ama adet 17 gün gecikti
kan vermedim sahaMerhaba 17 gün gecikme çok fazla ve bu gecikme için de fazla silik test yakında kan verdiniz mi? Muayeneye gittiniz mi? Pcos vs misiniz regl olmanız zor mu oluyor
döngünüz düzensizse değişebilir durum. ovulasyon tarihi de kesin olamıyor çünkü o zamanadetim hep geç gelirdi 10 gün gecikirdi ilk defa böyle oldu mevsimsel mi anlamadım dün akşam yaptım bu testi ondan önce de yaptım yine negatif çıkmıştı
nasıl yanidöngünüz düzensizse değişebilir durum. ovulasyon tarihi de kesin olamıyor çünkü o zaman
yani regliniz düzensiz mi? düzensizse hamilelik ihtimali olabilir.nasıl yani
testiniz tamamen negatif aklınızda şüphe kalmasın diye daha fazla gecikirse tekrarlarsınızevet düzensiz ama test negatif değil mi
teşekkür ederimmtestiniz tamamen negatif aklınızda şüphe kalmasın diye daha fazla gecikirse tekrarlarsınız