Teste bakar mısınız

Lostangel94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
264
38
Herkese merhaba
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Geçen ay bir düşük yaşadım malesef bu ay reglim 4 gün gecikti bu sabah test yaptım fakat testi buraya koymayı akıl edemedim attım şimdi internetten aynı benim testime benzeyen bir test buldum içim içimi yiyor rica etsem bir bakar mısınız?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 234
Bir kaç gün daha beklemek istemiştim ama dayanamadım
Ben olsam yarın gecikmenizin 5. günü, eğer kist sorununuz yoksa, regl zamanınız düzensiz değilse, hormon sıkıntınız yoksa sağlık ocağına gider kan verirdim, uyduruk idrar testiyle artık uğraşmazdım, hem garanti sonuç çıkıyor, kafam net olurdu.

Ben olsam yarın gecikmenizin 5. günü, eğer kist sorununuz yoksa, regl zamanınız düzensiz değilse, hormon sıkıntınız yoksa sağlık ocağına gider kan verirdim, uyduruk idrar testiyle artık uğraşmazdım, hem garanti sonuç çıkıyor, kafam net olurdu.
Bildiğim kadarıyla kist filan yok en fazla 1 2 gün regl günüm değişirdi aslında haklısınız kan testi daha net sonuç veriyor varsa kesin çıkar herhalde

Ben 2 tane yaptim biri tek cizgi biri aynı böyleydi hamileymisim guven vermiyor idrar testleri bana artik en dogrusu kan testi guzel haberlerini bekliyoruz :)

Benim ikinci cizgide cok silikti sonra ne mi oldu? Nur topu gibi oglan :KK66:

Demem o ki hamilelik sozkonusu olmazsa o ikinci çizgi hic cikmaz.

bence de gebelik bu ucuz gebelik teslerinde hiç çizgi çıkmamıştı( adetim sekiz gün geciktiği halde )ben de daha sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi gözüktü

X