• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakarmısınız lütfen

sea9

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
107
12
13
30
2 buçuk yıllık evliyim prodoctor gebelik testinde ilk defa silik cizgi gördüm 5 dknin icinde ama okadar inceki cok zor belli oluyor yardımcı olurmusunuz?
1000066475.webp

Canım bu marka yanlış pozitif veriyor başka testle tekrarla awox öneririm laboquick de olabilir
Elimde hic test kalmadi regl gunune kadar bekleyip eczaneden Almayı düşünüyorum dediğim gibi 20 test yapmisimdir prodoctor ilk defa böyle bisey görünce heycanlandim ama kimseyede bisey diyemedim emin olamadigim için

Elimde hic test kalmadi regl gunune kadar bekleyip eczaneden Almayı düşünüyorum dediğim gibi 20 test yapmisimdir prodoctor ilk defa böyle bisey görünce heycanlandim ama kimseyede bisey diyemedim emin olamadigim için
Kan ver canım garanti olsun ben geçen aylarda 10 test aldım 10 tanesi de pozitif çıkardı ama kanda çıkmadı

Kan ver canım garanti olsun ben geçen aylarda 10 test aldım 10 tanesi de pozitif çıkardı ama kanda çıkmadı
Çok üzüldüm adiniza en yakın zamanda pozitifi görmeniz dilegiyle en çok yorum bu testeydi bende guvenilir oldugunu düşünüp aldım

Çok üzüldüm adiniza en yakın zamanda pozitifi görmeniz dilegiyle en çok yorum bu testeydi bende guvenilir oldugunu düşünüp aldım
Evet bende ona güvenmiştim canım inşallah güzel haber alırsın sende yalancı çıkarmaz

Back
X