Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün var reglimeAdet gecikmesi var mı?
Canım bu marka yanlış pozitif veriyor başka testle tekrarla awox öneririm laboquick de olabilir2 buçuk yıllık evliyim prodoctor gebelik testinde ilk defa silik cizgi gördüm 5 dknin icinde ama okadar inceki cok zor belli oluyor yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 3645338
Kan verin en sağlıklısı ama adetiniz biraz geciksin3 gün var reglime
Elimde hic test kalmadi regl gunune kadar bekleyip eczaneden Almayı düşünüyorum dediğim gibi 20 test yapmisimdir prodoctor ilk defa böyle bisey görünce heycanlandim ama kimseyede bisey diyemedim emin olamadigim içinCanım bu marka yanlış pozitif veriyor başka testle tekrarla awox öneririm laboquick de olabilir
Ben de bu testle öğrenmiştimCanım bu marka yanlış pozitif veriyor başka testle tekrarla awox öneririm laboquick de olabilir
Esimde göremedi bi türlü ama ben görmek istedigim icin galiba görüyorumPek göremedim ben çizgiyi yalancı pozitif vermeyen bir markayla gecikme olunca tekrarlayın bence
Yaa çok sevindim adınızaBen de bu testle öğrenmiştim
Kan ver canım garanti olsun ben geçen aylarda 10 test aldım 10 tanesi de pozitif çıkardı ama kanda çıkmadıElimde hic test kalmadi regl gunune kadar bekleyip eczaneden Almayı düşünüyorum dediğim gibi 20 test yapmisimdir prodoctor ilk defa böyle bisey görünce heycanlandim ama kimseyede bisey diyemedim emin olamadigim için
Silik çizgi burdan yüklenince pek belli olmuyor ama bence bir deneyin kan testini belirtiniz var mı ki başkaYaa çok sevindim adınıza
Şansınıza denk gelmiş tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bende hep yalancı çıkardı hayal kırıklığıBen de bu testle öğrenmiştim
Teşekkür ederim en kısa zamanda nasip olur inşallah size deŞansınıza denk gelmiş tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bende hep yalancı çıkardı hayal kırıklığı
İnşallah canım teşekkür ederimTeşekkür ederim en kısa zamanda nasip olur inşallah size de![]()
Çok üzüldüm adiniza en yakın zamanda pozitifi görmeniz dilegiyle en çok yorum bu testeydi bende guvenilir oldugunu düşünüp aldımKan ver canım garanti olsun ben geçen aylarda 10 test aldım 10 tanesi de pozitif çıkardı ama kanda çıkmadı
Ayaklarım çok üşüyor sadece normalde corap giymem corap giyiyorum bi kacgundur birde sabahlari bel agrisiyla uyaniyorumSilik çizgi burdan yüklenince pek belli olmuyor ama bence bir deneyin kan testini belirtiniz var mı ki başka
Silik çizgiyi gordum ama yalancı pozitif gösteriyor2 buçuk yıllık evliyim prodoctor gebelik testinde ilk defa silik cizgi gördüm 5 dknin icinde ama okadar inceki cok zor belli oluyor yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 3645338
Teşekkür ederimSilik çizgiyi gordum ama yalancı pozitif gösteriyor
Evet bende ona güvenmiştim canım inşallah güzel haber alırsın sende yalancı çıkarmazÇok üzüldüm adiniza en yakın zamanda pozitifi görmeniz dilegiyle en çok yorum bu testeydi bende guvenilir oldugunu düşünüp aldım