• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakarmısınız lütfen

Yok canım güven olmuyor dün kaset test yaptım pozitif çıktı kanama geldi yani artık güvenilmiyor testlere de
Ben daha once bi kere yalancı pozitif gördüm oda artımede onuda herkes söylüyor yalanci pozitif çıkartıyor diye

Artımedi araştır bi herkez sikayetçi bi sen degilsin😂😂
Yok kız memnun değilim ama bir kere mecbur aldım oda negatif çıktı şükür yanıtmadı prodoctor mimea frelly days doctor bunlar bariz pozitif verdi ama negatifti

Yok kız memnun değilim ama bir kere mecbur aldım oda negatif çıktı şükür yanıtmadı prodoctor mimea frelly days doctor bunlar bariz pozitif verdi ama negatifti
Ben prodoctor awox ve artimed kullandim iste bi artimed yalancı pozitif çıkardı prodoctorda supheli bakalım artık

M

Merhaba sonucumuz prodoctor da gozuken o incecik cizgi dogruymus sonrasinda eczaneden cok iyi bi marka aldim ondada çıktı kan verdim kandada pozitif aldik elhamdülillah
Maşallah tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🐣🧿

M

Merhaba sonucumuz prodoctor da gozuken o incecik cizgi dogruymus sonrasinda eczaneden cok iyi bi marka aldim ondada çıktı kan verdim kandada pozitif aldik elhamdülillah
BENİMDE BU ŞEKİLDE AMA İLK DİKKAT ETMEDİM ÇOK İNCE ÇÜNKÜ AMAHAFİF GÖLGELİK VAR GİBİYDİ BEN Mİ YANLIŞ GÖRÜYORUM DEDİM SONRA KOYULAŞTI DAHA ÇOK AMA SANKİ AKINTIMDA HAFİF PEMBELİK GELDİ GİBİ BİLMİYORUM AMA YERLEŞME VS HİÇ BİŞEY YAŞAMADIM SİZİN NASIL BELİRTİLERİNİZ VARDI YAZARSANIZ ŞOK SEVİNİRİM YERLEŞME OLDU MU VS.

Eklentiler

• IMG_0013.webp
    IMG_0013.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0003.webp
    IMG_0003.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0012.webp
    IMG_0012.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0011.webp
    IMG_0011.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 17
BENİMDE BU ŞEKİLDE AMA İLK DİKKAT ETMEDİM ÇOK İNCE ÇÜNKÜ AMAHAFİF GÖLGELİK VAR GİBİYDİ BEN Mİ YANLIŞ GÖRÜYORUM DEDİM SONRA KOYULAŞTI DAHA ÇOK AMA SANKİ AKINTIMDA HAFİF PEMBELİK GELDİ GİBİ BİLMİYORUM AMA YERLEŞME VS HİÇ BİŞEY YAŞAMADIM SİZİN NASIL BELİRTİLERİNİZ VARDI YAZARSANIZ ŞOK SEVİNİRİM YERLEŞME OLDU MU VS.
Testinizin markası ne acaba? Benim hic belirtim olmadi yerleşme kanamasida yaşamadım

Benimkide prodoctordu benimkide belli belirsizdi sizi ki gibi isterseniz eczaneden reglden 6 gün öncesinde bile gosteren testler var onlardan alın ben onlarda net görüp kan testi verdim
Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X