Teste bakarmısınız

Nehir444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
103
28
IMG_20201208_132228_368.webp
IMG_20201208_132228_368.webp

Kızlar kaşık ağrısı aynı adet olucak gibi ve çok az bi pembe kan ama 2 3 damla oldu bitti 2 kez şimdi agrım bitti ama kahverengi pembesi bi alıntı var az test yaptım ama çok geç cıktı ve silik di boyl3 sabah oldu çektim size dün de böyle belliydi ama kafam karıştı daha önce de 1 kez böyle cıktı ama bi şey yoktu
Doktora git bence canım kan tahlili yapınca kesinleşir bebeğin o pembe lekelenme bende de olmuştu çok az bir şekilde yerleşme oluyor sanırım

Baş dönmesi oldumu peki göğüs ağrısı ay çok kafam karıştı bide bende test hemen çıkmadı silik çizgi sonra cikti

Baş dönmesi oldumu peki göğüs ağrısı ay çok kafam karıştı bide bende test hemen çıkmadı silik çizgi sonra cikti
Canım bende o bile çıkmamıştı o yüzden geç öğrendim bebeğimi doktora gidip bence sende bir kan tahlili yaptir ama bence hamilesin

Canım bende o bile çıkmamıştı o yüzden geç öğrendim bebeğimi doktora gidip bence sende bir kan tahlili yaptir ama bence hamilesin
Valla o kadar umudun yok ki adetlerin düzensiz benim bide en son afettin üstünden 18 19 gün geçti hemencik olurmu bilemedim

Back
X