Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kaşık ağrısı aynı adet olucak gibi ve çok az bi pembe kan ama 2 3 damla oldu bitti 2 kez şimdi agrım bitti ama kahverengi pembesi bi alıntı var az test yaptım ama çok geç cıktı ve silik di boyl3 sabah oldu çektim size dün de böyle belliydi ama kafam karıştı daha önce de 1 kez böyle cıktı ama bi şey yoktu
Emin olmadım isteSilik çizgiyi gördüm canım tebrikler hamilesin sanırım
Adet olucak gini agrım oldu kanama çok az oldu 2 damla kab gibi kırmızı değildi pembe gibi sonra bi daha gelmedi şimdi de kahverengi pembesi alıntı var ama az az çok az hattaSilik çizgiyi gördüm canım tebrikler hamilesin sanırım
Doktora git bence canım kan tahlili yapınca kesinleşir bebeğin o pembe lekelenme bende de olmuştu çok az bir şekilde yerleşme oluyor sanırımKızlar kaşık ağrısı aynı adet olucak gibi ve çok az bi pembe kan ama 2 3 damla oldu bitti 2 kez şimdi agrım bitti ama kahverengi pembesi bi alıntı var az test yaptım ama çok geç cıktı ve silik di boyl3 sabah oldu çektim size dün de böyle belliydi ama kafam karıştı daha önce de 1 kez böyle cıktı ama bi şey yoktu
Doktora git bence canım kan tahlili yapınca kesinleşir bebeğin o pembe lekelenme bende de olmuştu çok az bir şekilde yerleşme oluyor
Canım bende o bile çıkmamıştı o yüzden geç öğrendim bebeğimi doktora gidip bence sende bir kan tahlili yaptir ama bence hamilesinBaş dönmesi oldumu peki göğüs ağrısı ay çok kafam karıştı bide bende test hemen çıkmadı silik çizgi sonra cikti
Valla o kadar umudun yok ki adetlerin düzensiz benim bide en son afettin üstünden 18 19 gün geçti hemencik olurmu bilemedimCanım bende o bile çıkmamıştı o yüzden geç öğrendim bebeğimi doktora gidip bence sende bir kan tahlili yaptir ama bence hamilesin
Kurumsa çizgisi oluyor cnm 5 dk önemli belli zaten istersen kan verdjr
Hayırlı olsun kuzum ikinci çizgi görünüyor
Canım 30 dk sonra önemsemeyin diyo 5 dk da çıkmadı ama ne zmaan cıktı bilmiyorumKurumsa çizgisi oluyor cnm 5 dk önemli belli zaten istersen kan verdjr
Ay valla geç cıktı sizin geç mi cıktıHayırlı olsun kuzum ikinci çizgi görünüyor
Dub böyleydiKurumsa çizgisi oluyor cnm 5 dk önemli belli zaten istersen kan verdjr
Benim 15 dk sonra falan çıkmıştı daha netAy valla geç cıktı sizin geç mi cıktı