Merhaba kizlar,
Adetim gecikeli nerdeyse 4 hafta olcak. Daha önce konu açmıştım hafif silik hayalet cizgi vardı testinde. Bu testi 1 hafta geciktikten sonra yaptım 2 hafta önce beta HCG verdim fakat negatif çıktı. Dedim kendiliğinden gelir herhalde adetim. Aradan 1.5 hafta geçti yine bı test alayım dedim bugün öğlen yaptım sonuçlar asaga yukarı 15 20 dakikalık sonuç? Size bundan ne anlamaliyim
Merhaba kizlar,
Adetim gecikeli nerdeyse 4 hafta olcak. Daha önce konu açmıştım hafif silik hayalet cizgi vardı testinde. Bu testi 1 hafta geciktikten sonra yaptım 2 hafta önce beta HCG verdim fakat negatif çıktı. Dedim kendiliğinden gelir herhalde adetim. Aradan 1.5 hafta geçti yine bı test alayım dedim bugün öğlen yaptım sonuçlar asaga yukarı 15 20 dakikalık sonuç? Size bundan ne anlamaliyimEki Görüntüle 2941462
Eki Görüntüle 2941465
Merhaba kizlar,
Adetim gecikeli nerdeyse 4 hafta olcak. Daha önce konu açmıştım hafif silik hayalet cizgi vardı testinde. Bu testi 1 hafta geciktikten sonra yaptım 2 hafta önce beta HCG verdim fakat negatif çıktı. Dedim kendiliğinden gelir herhalde adetim. Aradan 1.5 hafta geçti yine bı test alayım dedim bugün öğlen yaptım sonuçlar asaga yukarı 15 20 dakikalık sonuç? Size bundan ne anlamaliyimEki Görüntüle 2941462
Eki Görüntüle 2941465