Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 6 tıda yükselebilir belki yinede sanş vardir doktorunla görüşmedin miTransferimin 13.günü tek 2.gün emriyosu idrar testi sonucum artı işareti silik var .ovitrelle ıgnesını 17gun önce vuruldum.kan sabah verdim sonucum 6 çıktı
Yurt dışında yaşıyorum sekreter hemen bağlamıyor doktora aradık haber edicez dediler cumartesı idrar testim negatifti pazartesi yanı dün ve buğunde pozitife dondu test anlamadım gitti sonucum 6 diyor kağıtta köşede değerler yazıyor kaçıncı haftada kaç değer olduğunu yazıyor 6 içinde hamilelik yoktur diyorCanım 6 tıda yükselebilir belki yinede sanş vardir doktorunla görüşmedin mi
İki günde bir değere bakmanız gerek 2 katı artıyorsa doktorunuz muayene için gün verirTransferimin 13.günü tek 2.gün emriyosu idrar testi sonucum artı işareti silik var .ovitrelle ıgnesını 17gun önce vuruldum.kan sabah verdim sonucum 6 çıktı
Anladım canım cok stres yapma belkide vardır biraz rahatla zor biliyorum düşunmeden yapamıyosun ama ben doktora gittiğimde 5 altı negatif yaziyor 5-50arası 3 haftalık gebelik yazıyor bilemedim ki heryer farklı demekkiYurt dışında yaşıyorum sekreter hemen bağlamıyor doktora aradık haber edicez dediler cumartesı idrar testim negatifti pazartesi yanı dün ve buğunde pozitife dondu test anlamadım gitti sonucum 6 diyor kağıtta köşede değerler yazıyor kaçıncı haftada kaç değer olduğunu yazıyor 6 içinde hamilelik yoktur diyor
Benimde anlayamadığım cumartesi idrar testi negatif bır gün arayla idrar testi pozitif oluyor 2gün üst üste pozitiflesti ozaman idrar testi yanlış pozitif verebiliyorAnladım canım cok stres yapma belkide vardır biraz rahatla zor biliyorum düşunmeden yapamıyosun ama ben doktora gittiğimde 5 altı negatif yaziyor 5-50arası 3 haftalık gebelik yazıyor bilemedim ki heryer farklı demekki
Idrarda yanlıs verebilir yada seni uzmek istemem ama sanirim tedavi goruyosunn onda beta hcg hormonu var diyolar omu dusmedi acabaBenimde anlayamadığım cumartesi idrar testi negatif bır gün arayla idrar testi pozitif oluyor 2gün üst üste pozitiflesti ozaman idrar testi yanlış pozitif verebiliyor
Oda olabilir yok üzülmem herseyin hayırlısı 13senedir uğraşıyorum çok gebelik kayıplarım oldu çokta tüp bebeklerim hep negatiflesti ilk defa idrarda başıma bu sekıl geldı demekki idrar teslerine güven olmuyor nekadar vücut tan ilaçlar 12gün içinde atılıyor deselerde demekkı atılmıyormusIdrarda yanlıs verebilir yada seni uzmek istemem ama sanirim tedavi goruyosunn onda beta hcg hormonu var diyolar omu dusmedi acaba
Belki Cumartesiden pazara ve pazartesiye değerleriniz yükseldi o da idrar testinde görünmeye başladı.cumartesi idrar testi negatif bır gün arayla idrar testi pozitif oluyor 2gün üst üste pozitiflesti ozaman idrar testi yanlış pozitif verebiliyor
Ya canım benimm hakkında hayırlisi olsunOda olabilir yok üzülmem herseyin hayırlısı 13senedir uğraşıyorum çok gebelik kayıplarım oldu çokta tüp bebeklerim hep negatiflesti ilk defa idrarda başıma bu sekıl geldı demekki idrar teslerine güven olmuyor nekadar vücut tan ilaçlar 12gün içinde atılıyor deselerde demekkı atılmıyormus
Bat ne demek oluyor cuma Cumartesi idrar testim nagatifti pazar günü test yapmadım.Pazartesi ve sali yani bu sabah yaptım dünden beri idrar testim pozitif kan tahlilinide bugün bu sabah yaptım eve gelirken yol uzerınden idrar testi alıpta yaptığımda pozitiftiBelki Cumartesiden pazara ve pazartesiye değerleriniz yükseldi o da idrar testinde görünmeye başladı.
Kan testini ne zaman verdiniz ?
Tekrar idrar testi yapın bence. Bat' tarihi ne zaman ?
Benim önceki tedavilerimdede kan tahlili 5altı negatif 5-50 arası 1haftalık geneli diyor bu labatuarda kağıdında 6ul negatif diyorAnladım canım cok stres yapma belkide vardır biraz rahatla zor biliyorum düşunmeden yapamıyosun ama ben doktora gittiğimde 5 altı negatif yaziyor 5-50arası 3 haftalık gebelik yazıyor bilemedim ki heryer farklı demekki
İnşallah tutmuştur transferiniz hakkınız da hayırlısı olsun da inşallah kucağınıza alırsınız bebişiniziTransferimin 13.günü tek 2.gün emriyosu idrar testi sonucum artı işareti silik var .ovitrelle ıgnesını 17gun önce vuruldum.kan sabah verdim sonucum 6 çıktı
Anladım canım beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şuanki duruma göreBenim önceki tedavilerimdede kan tahlili 5altı negatif 5-50 arası 1haftalık geneli diyor bu labatuarda kağıdında 6ul negatif diyor
Amin insallah sağ olunİnşallah tutmuştur transferiniz hakkınız da hayırlısı olsun da inşallah kucağınıza alırsınız bebişinizi
Bilginiz varmi testtin alt kısımda progesteron hormunuda ölcülmüş progesteron hormonundayda anlasılırmı hamile olup olmadığımAnladım canım beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şuanki duruma göre
Malesef canım bilmiyorum ama tek anladıgım sey çok streslisin kayipların var yillardir istiyosun ama burfan bile anlaşıyor çok streslisin biraz iyi olmaya çaliş canımBilginiz varmi testtin alt kısımda progesteron hormunuda ölcülmüş progesteron hormonundayda anlasılırmı hamile olup olmadığım
Haklısınız çok sağolunMalesef canım bilmiyorum ama tek anladıgım sey çok streslisin kayipların var yillardir istiyosun ama burfan bile anlaşıyor çok streslisin biraz iyi olmaya çaliş canım![]()