testere dişli aslan pençesi otu doğru mu bi bakar mısınız

Tmm onemli degil. Dedigim gibi saglik ocagida yapiyorsa orda yaptir. İnsAllah iyilesirsin bebegin olurda onun haberini duyariz :)

İyi geceler testere dişli aslan pençesi kullanacağıni okuyunca bide hamile olduğunu gördüm acaba ondan sonra mı hamile kaldın
Tam olarak bilmiyorum bunu göğsümden gelen süt için önerdiler ama bunu kullandığım da zaten hamileymişim gerçi 1 kere hamile kalmadan içmiştim ama bilmiyorum bu otu benim gibi bir sıkıntınız yokken kullanırsanız tam tersi etkisi zararı olur. Ben daha çok doktorumun dediği gün ilişkiye girdim ondan sonra ki ay hamile kalmıştım yani adet olmadan 2 gün önce falandı yanlış hatırlamıyorsam

Him benim de prolaktin yüksek zaten bu ay kullanmaya başladım bende inşaallah vesile olur

İnşallah size tek önerim kesinlikle ve kesinlikle stres yapmayın ben ne zaman stresi bıraktım artık olursa olur dedim o zaman oldu stres en büyük engel
Elde değil ki vallahi ister istemez oluyor bu ay hsg de oldu çok şükür bir şey yok dedi doktor bir buçuk sene oldu artık dayanamıyorum

Elde değil ki vallahi ister istemez oluyor bu ay hsg de oldu çok şükür bir şey yok dedi doktor bir buçuk sene oldu artık dayanamıyorum
Haklısınız çok zor ama herşeyin bi vakti saati var kist filan yok değil mi hani bi kürler var İbrahim saraçoğlunun onlara baktınız mı

Allah razı olsun Bitter ne işe yarar kış
Okumuştum ama tam hatırlamıyorum ama erkeklerde çok işe yaradığını anımsıyorum birde çörek otlu tarçınlı bi kür vardı dediğim gibi internette böyle kürler var ve burada da paylaşıldı aslında her kür de yapılmaz ama çok araştırdım ben bu kürleri size de bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…