- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Estağfurullah beni yanlış anladınız ne kızması gerçekten 6 aydır o kadar çok sıkıntı çektim ki artık dayanamıyorum eğer sizi kırdıysam kusura bakmayın böyle birşey yapmak istemem sonuçta benim için konuşuyorsunuz
İyi geceler testere dişli aslan pençesi kullanacağıni okuyunca bide hamile olduğunu gördüm acaba ondan sonra mı hamile kaldınİnşallah ya sıkıntı yapmak istemiyorum ama insan takıyor işte çok üzülüyorum
Tam olarak bilmiyorum bunu göğsümden gelen süt için önerdiler ama bunu kullandığım da zaten hamileymişim gerçi 1 kere hamile kalmadan içmiştim ama bilmiyorum bu otu benim gibi bir sıkıntınız yokken kullanırsanız tam tersi etkisi zararı olur. Ben daha çok doktorumun dediği gün ilişkiye girdim ondan sonra ki ay hamile kalmıştım yani adet olmadan 2 gün önce falandı yanlış hatırlamıyorsamİyi geceler testere dişli aslan pençesi kullanacağıni okuyunca bide hamile olduğunu gördüm acaba ondan sonra mı hamile kaldın
Him benim de prolaktin yüksek zaten bu ay kullanmaya başladım bende inşaallah vesile olurTam olarak bilmiyorum bunu göğsümden gelen süt için önerdiler ama bunu kullandığım da zaten hamileymişim gerçi 1 kere hamile kalmadan içmiştim ama bilmiyorum bu otu benim gibi bir sıkıntınız yokken kullanırsanız tam tersi etkisi zararı olur. Ben daha çok doktorumun dediği gün ilişkiye girdim ondan sonra ki ay hamile kalmıştım yani adet olmadan 2 gün önce falandı yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah size tek önerim kesinlikle ve kesinlikle stres yapmayın ben ne zaman stresi bıraktım artık olursa olur dedim o zaman oldu stres en büyük engelHim benim de prolaktin yüksek zaten bu ay kullanmaya başladım bende inşaallah vesile olur
Elde değil ki vallahi ister istemez oluyor bu ay hsg de oldu çok şükür bir şey yok dedi doktor bir buçuk sene oldu artık dayanamıyorumİnşallah size tek önerim kesinlikle ve kesinlikle stres yapmayın ben ne zaman stresi bıraktım artık olursa olur dedim o zaman oldu stres en büyük engel
Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahİnşallah size tek önerim kesinlikle ve kesinlikle stres yapmayın ben ne zaman stresi bıraktım artık olursa olur dedim o zaman oldu stres en büyük engel
Haklısınız çok zor ama herşeyin bi vakti saati var kist filan yok değil mi hani bi kürler var İbrahim saraçoğlunun onlara baktınız mıElde değil ki vallahi ister istemez oluyor bu ay hsg de oldu çok şükür bir şey yok dedi doktor bir buçuk sene oldu artık dayanamıyorum
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAllah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah
Çok şükür kist de yok sadece prolaktin yüksek oluyorHaklısınız çok zor ama herşeyin bi vakti saati var kist filan yok değil mi hani bi kürler var İbrahim saraçoğlunun onlara baktınız mı
O zaman bu otu deneyin derim tam yapılışı İbrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği gibi yaptım oradan bakın istersenizÇok şükür kist de yok sadece prolaktin yüksek oluyor
Çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum on beş gün falan olduO zaman bu otu deneyin derim tam yapılışı İbrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği gibi yaptım oradan bakın isterseniz
İnşallah şifa olur sizin için dua edeceğim bende çok bekledim gerçi sizin kadr olmasa da azda olsa anlaya biliyorum sizi dediğim gibi stres den uzak durun birde eşinize ilişki öncesi bıtter cıkolata yedirinÇok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum on beş gün falan oldu
Allah razı olsun Bitter ne işe yarar kışİnşallah şifa olur sizin için dua edeceğim bende çok bekledim gerçi sizin kadr olmasa da azda olsa anlaya biliyorum sizi dediğim gibi stres den uzak durun birde eşinize ilişki öncesi bıtter cıkolata yedirin
Okumuştum ama tam hatırlamıyorum ama erkeklerde çok işe yaradığını anımsıyorum birde çörek otlu tarçınlı bi kür vardı dediğim gibi internette böyle kürler var ve burada da paylaşıldı aslında her kür de yapılmaz ama çok araştırdım ben bu kürleri size de bi bakın derimAllah razı olsun Bitter ne işe yarar kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?