- 4 Ekim 2025
- 10
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi tubaaaa1512
Merhabalar ben 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. En son adet zamanı yapılan ve 21. günde olan hormon testlerini yaptığımda prolaktin 28, fsh 9.72, e2 71, progesteron 12.1, kanda enfeksiyon vs çıktı. H.sonu araya girdiği için sonucumu gösteremedim daha. İnsülin direncim de var onun için de Pazartesi tekrar muane olucam. Rahim filmini inşallah 1 hafta içinde çektireceğim. Bu aradaki geçen sürede çoğu aylarda idrar testleri pozitif gösterip yoğun ve fazlaca pıhtılı kanamaya dönen zamanlarım oldu. Zaten çok şiddetli adet sancısı çekerim bayıltacak düzeyde ve bu kadar pıhtılı kanamayla beraber kan kaybedince son 3 ayım iyice zehir oldu. Düzenli olan adetlerim düzensizleşti en fazla 8 gün geciktiği oldu. Uzun oldu kusura bakmayın
Kısacası şimdi testere dişli aslan pençesi ve civanperçemi çayına başladım adetimin 4. günü fsh düşsün hormonlarım dengelensin ve belki hamile kalmama vesile olur diye, takdir Allah'ın tabi ki. Kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?