• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testere dişli aslan pençesi ve civanperçemi kürü

tubaaaa1512

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
10
2
1
32
Merhabalar ben 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. En son adet zamanı yapılan ve 21. günde olan hormon testlerini yaptığımda prolaktin 28, fsh 9.72, e2 71, progesteron 12.1, kanda enfeksiyon vs çıktı. H.sonu araya girdiği için sonucumu gösteremedim daha. İnsülin direncim de var onun için de Pazartesi tekrar muane olucam. Rahim filmini inşallah 1 hafta içinde çektireceğim. Bu aradaki geçen sürede çoğu aylarda idrar testleri pozitif gösterip yoğun ve fazlaca pıhtılı kanamaya dönen zamanlarım oldu. Zaten çok şiddetli adet sancısı çekerim bayıltacak düzeyde ve bu kadar pıhtılı kanamayla beraber kan kaybedince son 3 ayım iyice zehir oldu. Düzenli olan adetlerim düzensizleşti en fazla 8 gün geciktiği oldu. Uzun oldu kusura bakmayın 😊 Kısacası şimdi testere dişli aslan pençesi ve civanperçemi çayına başladım adetimin 4. günü fsh düşsün hormonlarım dengelensin ve belki hamile kalmama vesile olur diye, takdir Allah'ın tabi ki. Kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?

Onları bilmiyorum ama ben 10 ay boyunca istedim olmadı soğan suyu kullandığım ay gebe kaldım

Bende kullanıyorum ama.bir kaç seyle birlikte kullanıyorum olurmu folik asit falan macun falan olurmunsizce ve ne kadar kullanmam gerekiyor acaba
Onu bilmiyorum ala ben adetim bittikten sonra 15 gün boyunca sabah alsam bir bardak soğan suyu içtim

Onu bilmiyorum ala ben adetim bittikten sonra 15 gün boyunca sabah alsam bir bardak soğan suyu içtim
Anladım benim sadece bir yumurtam daha az çalışıyor bazen catlamiyor o.sorunjm.var ama kararsızım şuan bugün beşinci günüm.yapiyorum.ama başladım başlamadım.kasik.agrilarim başladı anlamadım bir ara yine.ictim.aslinda o zaman iyidi tam.lulla amamistim şimdi dedim.tam.kullanayim oda öyle bir etki etti

Onları bilmiyorum ama ben 10 ay boyunca istedim olmadı soğan suyu kullandığım ay gebe kaldım
Tebrik ederim Defne gözün aydın olsun inşallah hayırlı bir evlat olur umarım 🙏 Soğan kürü de yapmıştım maalesef olmadı. Şimdi vitaminleri ayrı ayrı alıyorum ve artı kürlerle doldum, midem bulanıyor artık 😂 Her şeyin bir zamanı var işte belli ki

Tebrik ederim Defne gözün aydın olsun inşallah hayırlı bir evlat olur umarım 🙏 Soğan kürü de yapmıştım maalesef olmadı. Şimdi vitaminleri ayrı ayrı alıyorum ve artı kürlerle doldum, midem bulanıyor artık 😂 Her şeyin bir zamanı var işte belli ki
Hakkında hayırlısı

Back
X