testere dişli aslan pençesi

glen sar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
52
10
arkadaslar testere dişli aslan pençesi kürünü uyguladıktan sonra adeti düzene giren varmı.. hamile kalan varmı ?

Ben prolaktin hormonum yuksek oldugu icin kukkandim gercekten dusurdu ama gebe kalamadim cunku baska sebeplerde var gebe kalamamamda . Bu bitki icin kadinlarin rahmi icin yaratilmis diyor saracoglu illaki faydasi olacaktir kullanmakta yarar var

bende kullanıyorum ama bnm hamile kalmamam için hiç bi sebep yokmus bi adet düzensizliğim var 25 gun oldu içmeye baslayalı

İns faydasini gorursunuz . Aksine benimde adetlerim cok duzenlidir . Bu bitki hormonlarida duzenliyormus . Hayit tohumuda duymustum.ama.kullanmadim isterseniz onuda bi arastirin Rabbim neyi vesile kilmis bilemiyoruz . Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaallah

ben kür olarak değil çay olarak içiyordum adetim geç geldiğinde her defasında da işe yarıyordu. sonradan düzene girdi zaten adetim. hamile kalmaya yardımcı mı onu bilmiyorum yalnız.:KK16:

bnm adetim duzene girsinde bi allahin izniyle bnm baska bi istegim yok sonra bebegimde olur ins saolun kizlar

Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.

Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.
ayy tam da lh hormonumu nasıl düşürürüm diye aranırken bu yazıyı gördüm çok sevindim senin adına. inşallah hamileleik haberini de verirsin burdan tez zamanda.benim lh 32 ve pko hastasıyım. lh bu kadar yüksekken yumrtlama olmuyo maalesef ve hamilelik de olmuyo tabii. adetlerim de gecikiyo hep. ilaçlar da pek fayda etmedi.aşılama yaptırdım dün ama bu lh'a kafam takık. kaynatıp içtin mi sen? adetin kaçıncı günü içtin? bana umut oldun yaa çok sevindim cidden :)

selam canım
aylar öncesi bu sayfaların altını üstüne getirmiştim :)) bana da birileri umut olsun diye çok şükür şimdi umut olabiliyorsam.
ben çalıştıgım için testere dişli aslanpençesinin sallama çayını almıştım saraçoğlunun internet sitesinden,çalışmasaydım mutlaka evde kendim demlerdim biraz pahalı çünkü.
tabi bide soğan kürü var bende önce soğan küründen başladım 3-4 günden sonra iltihaplı sökülmelerim olmuştu kuru adet gibi sanki kum gibi koyu renkli açık renkli akıntılar.
sonra çaya başladım günde 2 kere sabah akşam içtim.
hemen heyecan yapıp hastaneye gitmedim 2 ay bekledim adetlerimin düzenli geldiğini görünce gittim hormon tahlili yaptırdım adetin 3.günü doktorum şaşırdı kaldı önceki değerlerin çok yüksek şuan olması gerekiği gibi dedi.
seninde LH çok yüksekmiş LH ve FSH ın araları çok açık olmamalı demişti doktor bana fsh 6 LH 22 iydi benim.

Bu hastalıgın tıbben bi çaresi yok tek verdikleri doğum kontrol hapı adetleri düzenlemek için eğer çocuk istiyorsan başka bir ilaç veriyorlar.Bende geçen yıl 2 ayda 3 ayda nerdeyse 4 ayda bir adet oluyordum ilaç içmeye başladım günü gününe oldum ama ilacı ömür boyu içmek zorundasın hiç birşeyi düzeltmiyor.ben çocuk için değil adet düzensizliğim için içiyordum tabi ki problemi çözüp çocuk için uygun ortam hazırlamaktı daha sonraki istediğim.Şimdi 1 kaç ay daha adetlerimin düzenli geldiğini görmek istiyorum :))) çok güzel bir şey bunun ne demek olduğunu bizim gibi sıkıntısını çekenler anlar :)
saraçoğlunun aç youtube den pko videolarını izle hormon videolarını izle bütün sorularının cevaplarını alırsın aklına takılan bişey olursa bildiğim bişeyse bende yardımcı olurum saraçoğlunun danışmanlarını da arayıp her türlü saorunu sorabilirsin.

merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.

merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.
Sizin adıniza cok sevindim benim hormonlarim normal ama adet düzneszligm var hamile kalamiyorum insallh bnde kalirim sogan kuru incir aslanoencesi heosini uyguluyorum

Tam olarak hangi aralıklarla kullandınızaynı anda başlayıp 15 gun slogan kuru devamın da 30 gun testere dişli ye devamı ettınız.

X