Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy tam da lh hormonumu nasıl düşürürüm diye aranırken bu yazıyı gördüm çok sevindim senin adına. inşallah hamileleik haberini de verirsin burdan tez zamanda.benim lh 32 ve pko hastasıyım. lh bu kadar yüksekken yumrtlama olmuyo maalesef ve hamilelik de olmuyo tabii. adetlerim de gecikiyo hep. ilaçlar da pek fayda etmedi.aşılama yaptırdım dün ama bu lh'a kafam takık. kaynatıp içtin mi sen? adetin kaçıncı günü içtin? bana umut oldun yaa çok sevindim cidden :)Kızlar ben içiyorum testere dişli aslanpençesini hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.
Sizin adıniza cok sevindim benim hormonlarim normal ama adet düzneszligm var hamile kalamiyorum insallh bnde kalirim sogan kuru incir aslanoencesi heosini uyguluyorummerhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.