Testi negatif olanlar bir bakabilirmi ??

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Kızlar az önce HCG testi yaptım bıraktım sonra tam ışıkta bakacaktım elimden düştü 2ye ayrıldı sonra bende merakla üst kısmını da söktüm niyeyse :olamaz: böyle bir şey gördüm ama mana veremedim acaba testin kendi cizgisimi o pembelik ? Elimde fazla testte yok bakamadım testi negatif olanlar varsa bi söküp bakabilirmi :mad: bence testin kendi çizgisi ama umut işte

Kızlar az önce HCG testi yaptım bıraktım sonra tam ışıkta bakacaktım elimden düştü 2ye ayrıldı sonra bende merakla üst kısmını da söktüm niyeyse :olamaz: böyle bir şey gördüm ama mana veremedim acaba testin kendi cizgisimi o pembelik ? Elimde fazla testte yok bakamadım testi negatif olanlar varsa bi söküp bakabilirmi :mad: bence testin kendi çizgisi ama umut işte

Eklentiler

• IMG-20161214-WA0009.webp
    IMG-20161214-WA0009.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 100
Benimde boyle oldu kendi cizgisi malesef :(

Kendi çizgisi bence cnm çünkü iki çizgi arası bu kadar fazla olmuyor..Birde bende sadece böyle çubuk testler var hep o kısım öyle oluyor .ama üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut hep vardır cnm :) kaç günün geçiyo acaba ?

Kendi çizgisi bence cnm çünkü iki çizgi arası bu kadar fazla olmuyor..Birde bende sadece böyle çubuk testler var hep o kısım öyle oluyor .ama üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut hep vardır cnm :) kaç günün geçiyo acaba ?

Günüm geçmiyor canım hatta 5 gün var :))

Çok acalecisin cnm :) henüz çok erken beklemek zor biliyorum ama mecburuz..inşallah hamilesindir 5 gün sonra çift çizgili testini paylaşırsın umarım :)

İnşallah canım burda erken öğrenenleri görünce heves ettim napiim ama bu ayda yoktur sanmam artık pess ediyorum :)))

Zaten sevincler hep kursagimizda kaldi :KK43: ne kadardir bebek istiyorsunuz

4 aydır deniyoruz henüz canım biliyorum erken daha ama beynim idrak edemiyor bunu yıllarca bebek yolu gözleyenleri görüyorum kendime kızıyorum derdin ne senin diye ama işte beyin...

İnşallah canım burda erken öğrenenleri görünce heves ettim napiim ama bu ayda yoktur sanmam artık pess ediyorum :)))
Yumurtlama günüyle alakalı cnm ne zaman çatladığına dair hiç bir tahminin varmı ??ben Ovulasyon testi kullandım çok geç çatladım şuan geçikme yaşıyorum test yapmadım hala ama bilmeseydim şuan meraktan çatlamış durumdaydım :) :)

sıkma canını ben 5 sene uğraştıktan sonra gördüm o çizgiyi darısı tüm isteyenlerin başına olsun :dua:

Amin canım senin gibi bekleyipte hamile olanlari görünce inan kendimmiş gibi seviniyorum.
Herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet hayırlısı ise olsun galiba çok tez canlıyım hemencik olsun istiyoyumm :anne:

Yumurtlama günüyle alakalı cnm ne zaman çatladığına dair hiç bir tahminin varmı ??ben Ovulasyon testi kullandım çok geç çatladım şuan geçikme yaşıyorum test yapmadım hala ama bilmeseydim şuan meraktan çatlamış durumdaydım :) :)

Evet bende ovülasyon testi kullanıyorum 2 aydır 25 kasımda regl oldum 6 aralıkta ovülasyon hamilelik olsa bile yeni kana geçmiş olacak sen düşün gerisini :)))

Back
X