Testi pozitif gördüğünüzde kanda kaç çıkmıştı ?

bebek83

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
143
25
13
29
Gebelik testinde pozitif gördüğünüzde kanda değeriniz kaç çıkmıştı ? Yani testin pozitif çıkması için kanda en az değer ne kadar olması gerekir

Benim ilk değerim 476 çıkmıştı. Regl olmam gereken gün kan vermiştim

Gebelik testinde pozitif gördüğünüzde kanda değeriniz kaç çıkmıştı ? Yani testin pozitif çıkması için kanda en az değer ne kadar olması gerekir
Bunu bende merak ediyorum özellikle silik çizgi çıktığında kaçtı değerleri

Eklentiler

• IMG_0329.webp
    IMG_0329.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 88
Y
Şu şekil olunca 15-20 civarı diyorsunuz yani
Yok seninki fazladır. muhtemelen senin 100 den fazla çıkar. Ben tam regl günü verdm 36 çıktı. Hatta test yapmadm. Direk kan verdm. Testi regl üç gün kala yapmstm. Tertemiz çıkmıştı. Umutsuz kan verdm ama 36 çıktı. Gerçi sonra dış gebelikle sonuçlandı hayırlısı

değer 7iken testte pozitif çıktı mı ?
Çarşamba günü ilk dakikalrda çıkan hayalet çizgi gördüm perşembe kan verdim belkide test bozuktu bilemiyorum sonra cumartesi iki tane erken gebelik testi yaptım farklı marka birinde negatif birinide hayalet çizgi gördüm. En net çizgiyide bugunkü yaptığım testte gördüm.

Çarşamba günü ilk dakikalrda çıkan hayalet çizgi gördüm perşembe kan verdim belkide test bozuktu bilemiyorum sonra cumartesi iki tane erken gebelik testi yaptım farklı marka birinde negatif birinide hayalet çizgi gördüm. En net çizgiyide bugunkü yaptığım testte gördüm.
Çok tebrik ederim ❤️

Ben kan testi yaptırmadım😅 adet günü gecikince test yaptım silik çıktı, 10 gün daha bekledim kadın doğuma gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel sesi duyalım dedi 😅 Kan testi vs hiç yaptırmadım🤷🏻‍♀️

Back
X