- 15 Nisan 2023
- 823
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Gebelik testi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Dün test yaptım 2. Çizgi silik olarak 5 dakika gibi bir sürede belirdi yarın kan testi vereceğim sabırsızlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sizeMerhaba evet ben onlardan biriyim testin fotoğrafı varsa bakıp yorum yapabiliriz. İnşallah gebesinizdir![]()
Bence var hatta çok küçükte sayılmaz gibi kan verin hayırlı olsunHayırlı olsun sizeŞimdi yükledim adetim bir geçti
Adetimden 2 gün önce öğrenmiştim ben maalesef düşük yaptım amaAdetiniz ne kadar geçmişti![]()
Çok geçmiş olsun insallah sağlıkla yeniden nasip olsunAdetimden 2 gün önce öğrenmiştim ben maalesef düşük yaptım ama
Hayırlısı olsun yarın gideceğim kan vermeyeAdetimden 2 gün önce öğrenmiştim ben maalesef düşük yaptım ama
İnşallah isteyen herkese, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun insallah sağlıkla yeniden nasip olsun
Benim de öyle olmuştu kop koyu oldu hatta 1 2 saat sonraHayırlısı olsun yarın gideceğim kan vermeye3 4 saat sonra test çok daha belirgin oldu
Benimde bu şekilde tam fotografta çıkmadı ama belirginleşti bayagıBenim de öyle olmuştu kop koyu oldu hatta 1 2 saat sonra
Sizin kesin olarak var diyebilirim kan verince ne kadarlık öğrenmiş olursunuz, hayırlı olsun tekrarBenimde bu şekilde tam fotografta çıkmadı ama belirginleşti bayagı
Merhaba evet gölge var ama 5 gün gecikmeye biraz az çıkmış yani daha koyu olması gerekirdi sanırım. Fakat geç döllenme olmuş olabilir kan verin bir an önce, hayırlı olsun5 gün gecikti reglim fotoğrafta pek net gözükmüyor olabilir ama normalde biraz daha belli
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonraMerhaba evet gölge var ama 5 gün gecikmeye biraz az çıkmış yani daha koyu olması gerekirdi sanırım. Fakat geç döllenme olmuş olabilir kan verin bir an önce, hayırlı olsun![]()
Çok geçmiş olsun.. adetinize ne kadar var?Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum kan vermeye ümitleniyorum sonra![]()
5 gün geciktiÇok geçmiş olsun.. adetinize ne kadar var?
Elinizde baska kaset test varsa yarın tekrar yapın koyulaşma var mı kontrol edin kanamanız oldu mu hiç5 gün gecikti