Testi yorumlar misiniz kizlar

Merlin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
62
17
3
35
Kizlar adetime 2 gun var. Normal gebelik testinde bisi cikmiyor. Ama laboquick erken gebelik testi denedim. Telefonun flasiyla bakinca ince bi cizgi var sanki. Sizce🙄
IMG_20200424_235127.webp
IMG_20200424_235058.webp
IMG_20200424_235127.webp

Adet oncesi bende hep olan karnimda ki hareketlenme var. Agri degilde. Adet oncesi belirtimden var. Sanki hamile degilim gibime geliyor ama bilemedim🙄

Adet oncesi bende hep olan karnimda ki hareketlenme var. Agri degilde. Adet oncesi belirtimden var. Sanki hamile degilim gibime geliyor ama bilemedim🙄
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı gibi zaten kasık ağrısı felan ayırt edilmiyor bulantı felan yoksa göğüslerdede hassasiyet yoksa

Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı gibi zaten kasık ağrısı felan ayırt edilmiyor bulantı felan yoksa göğüslerdede hassasiyet yoksa
Istiyosanız inşallah olur:)

Istiyorum😔 kac gundur erken gebelik testi yapiyorum ve hic cizgi yoktu. Simdi cikti ama flassiz belli olmuyor🙄 2 gun kala belirgin olmaliydi bence erken gebelik testi sonucta. Bilmiyorum artik hayirlisi olsun..
Hayırlısı olsun benden geçti yaş 40 antidepresan kullaniyorum olmaz artık Allah isteyen herkese versin...

Back
X