Testi yorumlar misiniz

Haklısınız ama burdan gebe olduğunu anlamamak için aptal filan olmak lazım heralde bide 5 gün gece gündüz yazmisim hani şaşırdım açıkçası
Ay inanın ki o kadar konu var böyle bundan da koyu testlerle. Bin kişi gelip hamilesin yazıyor yeni konu açıyorlar hamilelik var mı diye. Ellerinden tutup teste götürmemizi bekliyorlar sanki.

Ön yargılı insanlarımız işte naparsın önyargı yapmadan içlerini rahat ettiremiyorlar.

canım resim ters değilse 1. Gün pik olmuş inşallah değerlendirmişsindir
Ön yargi yapmadim baslikta ovulasyon testim yazmiyordu. Kitin uzerindeki hcg ya da Lh miydi o da görünmüyor. Neyi ön yargi bunun?

Demek istedigim buydu ve buna önyargılı dediler...

Ovülasyon testini günde bir kere yapın yoksa kafa karıştırıcı olabilir. Her gün aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek ve idrarı tutarak yapın.

5 gün arka arkaya bugün görüpte gebelik miyazacak halimiz yok değil mi
Bunu yazan o kadar cok insan var ki. Basliginizi dogru yazsaydiniz boyle bir tepki vermeyecektim. Test kitlerinin uzerindeki yazi da görünmüyordu. Sizin boyle yazacak haliniz yoktur belki ama baskalarinin var. Ve cok fazla var inanin.

Ovülasyon testini günde bir kere yapın yoksa kafa karıştırıcı olabilir. Her gün aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek ve idrarı tutarak yapın.
O şekilde yapmaya dikkat ediyorum ama sonuçlar bu şekilde umarım yarın siliklik olurda sorun varmi diye düşünüp durmam

Bunu yazan o kadar cok insan var ki. Basliginizi dogru yazsaydiniz boyle bir tepki vermeyecektim. Test kitlerinin uzerindeki yazi da görünmüyordu. Sizin boyle yazacak haliniz yoktur belki ama baskalarinin var. Ve cok fazla var inanin.
Peki bundan sonra dikkatli olurum :)

Ama adetim düzensiz nasıl bilicem ne zaman yumurtladim

Benim testi de yorumlarmısınız lütfen adete 2 gün kala .. kafam çok karışık

Eklentiler

• 39F97E7E-CFA0-4AF5-8C7B-AF4E9B60A25B.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…