- Konu Sahibi Bayb010101
-
Ay inanın ki o kadar konu var böyle bundan da koyu testlerle. Bin kişi gelip hamilesin yazıyor yeni konu açıyorlar hamilelik var mı diye. Ellerinden tutup teste götürmemizi bekliyorlar sanki.Haklısınız ama burdan gebe olduğunu anlamamak için aptal filan olmak lazım heralde bide 5 gün gece gündüz yazmisim hani şaşırdım açıkçası
Ön yargi yapmadim baslikta ovulasyon testim yazmiyordu. Kitin uzerindeki hcg ya da Lh miydi o da görünmüyor. Neyi ön yargi bunun?Ön yargılı insanlarımız işte naparsın önyargı yapmadan içlerini rahat ettiremiyorlar.
canım resim ters değilse 1. Gün pik olmuş inşallah değerlendirmişsindir
Demek istedigim buydu ve buna önyargılı dediler...Başlık "Testi yorumlar mısınız?" Değil, "Ovülasyon testlerimi yorumlarmısınız?" Olacaktı. Ya da konu içinde belirtecektiniz. Sonra kızıyorsunuz yapılan yoruma. Söylemediyseniz insanlar nerden anlasın bunların ovülasyon testleri olduğunu?
Kızmayın burda o kadar kopkoyu çizgili gebelik testleri koyup acaba gebemiyim diye ısrarla bin tane konu açanlar var. Millet ışığa tutuyor gözleri kör olacak kadar inceliyor ikinci çizgiyi görmek için. Onları da anlayın...
5 gün arka arkaya bugün görüpte gebelik miyazacak halimiz yok değil miÖn yargi yapmadim baslikta ovulasyon testim yazmiyordu. Kitin uzerindeki hcg ya da Lh miydi o da görünmüyor. Neyi ön yargi bunun?
Bunu yazan o kadar cok insan var ki. Basliginizi dogru yazsaydiniz boyle bir tepki vermeyecektim. Test kitlerinin uzerindeki yazi da görünmüyordu. Sizin boyle yazacak haliniz yoktur belki ama baskalarinin var. Ve cok fazla var inanin.5 gün arka arkaya bugün görüpte gebelik miyazacak halimiz yok değil mi
O şekilde yapmaya dikkat ediyorum ama sonuçlar bu şekilde umarım yarın siliklik olurda sorun varmi diye düşünüp durmamOvülasyon testini günde bir kere yapın yoksa kafa karıştırıcı olabilir. Her gün aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını keserek ve idrarı tutarak yapın.
Peki bundan sonra dikkatli olurum :)Bunu yazan o kadar cok insan var ki. Basliginizi dogru yazsaydiniz boyle bir tepki vermeyecektim. Test kitlerinin uzerindeki yazi da görünmüyordu. Sizin boyle yazacak haliniz yoktur belki ama baskalarinin var. Ve cok fazla var inanin.
Hepimizin olur insallah bir günBende sizlerden biriyim genelik yok malesef :)
Bu testleri yapayım dedim anlamadım da birsey hepsi yüksek pko da olabilirsin dediler üzüldümHepimizin olur insallah bir gün
Kadin dogum doktorlari bunlara gerek yok diyor. Belku gerekli görenler vardir ama ben denk gelmedim.Bu testleri yapayım dedim anlamadım da birsey hepsi yüksek pko da olabilirsin dediler üzüldüm
Benim testi de yorumlarmısınız lütfen adete 2 gün kala .. kafam çok karışıkPozitif iste bacim neyini yorumlayalim tebrikler ama bu kadar net iki cizgi olan testlerinizi neden hicbir sey bilmiyormuscasina paylasiyorsunuz? Yillardir her ay tek cizgi görüyor burada bunca insan. Belki siz de boyleydiniz bilemem ama kadin ruhundan az cok anlarsınız diye dusunerek bu konusmayi yaptim. Bazi fotograflar cok uzer. Bunu unutmamak gerek.
Kac dakika icinde olustu bu cizgi? Test kutusunda dakika sınırları yazar. Cogunlukla ilk 5 dakika diye biliyoruz. 5 dakikadan sonra olustuysa kuruma cizgisidir.Benim testi de yorumlarmısınız lütfen adete 2 gün kala .. kafam çok karışık
Isterseniz 1 test daha alin. Fazla idrar damlatmayin. Tekrarlayin.Benim testi de yorumlarmısınız lütfen adete 2 gün kala .. kafam çok karışık
Testiniz bozuk. Doğru sonuç için testi tekrarlamanız gerekBenim testi de yorumlarmısınız lütfen adete 2 gün kala .. kafam çok karışık
Henüz pik yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?