- 30 Nisan 2024
- 222
- 30
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
-
Negatif görünüyor
Canım parlıyor gölgede çekersen daha net olur
Canım parlıyor gölgede çekersen daha net olur
Benim şüphe duyduğum bi ilişkim oldu da ne kadar imkansız dense de stres işte. Reglim iki gün geçti test böyle çıktı doktora da gittim ultrasonla baktı reglin yakın belli oluyor dedi negatif demi testNegatif görünüyor
Bir şey olsa çıkardı demiReglin yakin dedigine gore negatiftir
?Bir şey olsa çıkardı demi
Ella kullanmıştınız demiBenim de iki gun gecti ve negatif su ana dek, neden gecti reglim bilmiyorum yaklasim 14 gun once ara kanamam oldu adet bitiminden uc gun sonra,o mu etkiledi bilemiyorum
Bende aynı sızın gibi stresliyim ne kadar doktora gittim diye kendimi rahatlatmaya çalışsa. DaEvet ama subat ayindaysi ve ustune 1 gun erken olarak iki defa regl olmustum ilk defa mayista ara kanamam oldu, ara kanamayi saymazsak dun veya ondan onceki gun adet olmam gerekiyordu cok stresliyim
Ultrason da baktı idrar testi yaptım bideKanda cikmadiysa buyuk ihtimal gebelik yoktur
Gerek görmedi söktürücü için normal bir kaç günlük gecikme dedi size anlatmıştım sanırım kıyafetle bir şeyler yaşandı diyeYerinizde olsam ultrasona bile girmissiniz rahat olurdum. Adet sokturucuyu doktora sorsaydiniz keske ,ben hic adet sokturucu kullanmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?