Erkek İnfertilitesi Testi yorumlar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşiminde böyle mesela ama ph farklı biraz sıvılaşma geç biraz.ürolog buna ilaç veriyomu bilmiyorum.

ph normal değer aralığı 7,2 eşit ya da büyük olması gerekiyor arkadaşın 7.00 çıkmış..çok büyük bir farklılık olduğunu düşünmüyorum sıvılaşma süreside 20 dk çok uzun değil bence...tabi doktor ne der nasıl bir yöntem izler bilemem ama dediğin gibi vitaminle çözülebilir..

canım dur hemen telaş yapma iyice okuyup araştırmadan karar verme bir kaç doktora falan daha gösterin sonuçları kürler uygula..bu işler hemen hallolacak şeyler değil sabır gerekiyor..
Benim 5 çıkmış nasıl ya 7 den yukarı mi olmasi gerekiyor

Genc kızlara tavsiye evlenmeden önce sperm testi isteyin :))))

Şimdiki aklım olsa evlenmeden sperm testi isterdim

canım farzedelim evlenmeden önce eşinin değerleri gayet iyi çıksaydı evlendikten sonra bozulsaydı ne yapcaktın ozaman..spermler her zaman iyi olcak diye bişey yok.çok değişken yapıya sahiptir...bir bakarsın sonuçlar tavan yapmış bir bakmışsın sıfırlanmış bir çok nedene bağlı olarak değişir yani..bunları kafaya takma bismillah de çözüm üretmeye başla Rabbim elbet şifasını verecektir.

canım farzedelim evlenmeden önce eşinin değerleri gayet iyi çıksaydı evlendikten sonra bozulsaydı ne yapcaktın ozaman..spermler her zaman iyi olcak diye bişey yok.çok değişken yapıya sahiptir...bir bakarsın sonuçlar tavan yapmış bir bakmışsın sıfırlanmış bir çok nedene bağlı olarak değişir yani..bunları kafaya takma bismillah de çözüm üretmeye başla Rabbim elbet şifasını verecektir.
Inşallah ama morfoloji kolay kolay duzelmiyor

Inşallah ama morfoloji kolay kolay duzelmiyor

asla umudunu kaybetme olacak de her zaman..stres bu işin en büyük düşmanı bana göre...Yeterki sen elinden geleni yapmaya devam et..Sonuçta tek bir sperm tanesi ihtiyacımız olan şey..Rabbim ol derse olur er ya da geç

asla umudunu kaybetme olacak de her zaman..stres bu işin en büyük düşmanı bana göre...Yeterki sen elinden geleni yapmaya devam et..Sonuçta tek bir sperm tanesi ihtiyacımız olan şey..Rabbim ol derse olur er ya da geç
Bilmiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı

Çok teşekkür ederm canm bnm hormon testinin tsh 4.2 çıktı guatr olabilirmis gebelik için 2.5 olması gerekiomus belki de o yüzden hamile kalamıyorum ama eşimin sonuçları bni çok sevindirdi
canım ileri hareketli %50
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40

yukardaki değerler gayet iyi

ml'deki sperm sayısıda 183,40 milyon toplam sperm sayınızda 1.100,40 milyon morfoloji desen gayet iyi hiç bir sorun yok bence..

Bilmiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı

canım benim yanlız değilsin bende 2 senelik evliyim 1,5 senedir deniyoruz olmadı 2-3 aydır da eşim tedavi görüyor hareket problemimiz var bizimde proxeed plus kullanıyor vitamin onun yanında kürler uyguluyor 4.kutu bitimine yakın tekrar test yaptıracak 4.kutuya yeni başladık 10 gün sonra test yaptıracak tekrar sonuçlar nasıl çıkacak bende bilmiyorum umarım sonuçlar iyi çıkar..hepimiz için dua ediyorum.Sabır ve dua yapcak başka şeyimiz yok canım.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederm canm bnm hormon testinin tsh 4.2 çıktı guatr olabilirmis gebelik için 2.5 olması gerekiomus belki de o yüzden hamile kalamıyorum ama eşimin sonuçları bni çok sevindirdi

eşin adına sevindim canım..onu kafana takma doktor sana guatr bile varsa bir ilaç verir düzelir sonucun.çok sürmeden de hamile kalırsın inşallah.

eşin adına sevindim canım..onu kafana takma doktor sana guatr bile varsa bir ilaç verir düzelir sonucun.çok sürmeden de hamile kalırsın inşallah.
Insallah cnm inşallah sizde biran önce kalırsınız böyle beklemek gerçekten çok zor

Insallah cnm inşallah sizde biran önce kalırsınız böyle beklemek gerçekten çok zor

amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Gerçekten çok zor beklemek ama yapabilecek bişeyimiz yok sabır sabır bunu bildim bunu söylerim ben..Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Gerçekten çok zor beklemek ama yapabilecek bişeyimiz yok sabır sabır bunu bildim bunu söylerim ben..Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
bizde dr görünsün dedi ama hiç ses yok.bizimkinden sıvılaşması geçse döllemesi de zor olur dedi dr.

Back
X