Aile Planlaması Testim acil

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

birbilsem34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
267
107
23
Arkadaşlar merhaba dun test yaptım negatifti bugün de yaptım negati f duruyordu başında çok durmadım ama çöpe de atmamistim tam atacaktim ki bakayım dedim umut dünyası ve çift çizgi var fakat kuruma mıdır diye inanamadim bakabilir misiniz ikinci çizgi de pembe kuruma çizgilerinin pembe olma ihtimali var mıdır

Eklentiler

• 1610896921704-857489028.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
Fotoğraftan daha net test fotoğrafta az gorunuyor

Kuruma çizgisi gibi duruyor canım zaten üstünden zaman geçtiği için geçersiz yenilemen lazım

Çok çok silik bir çizgi var sanki ama 24 saat geçmiş aradan ne kadar doğrudur bilemiyorum erken test yap bir de onlar daha doğru olabiliyor

Çok çok silik bir çizgi var sanki ama 24 saat geçmiş aradan ne kadar doğrudur bilemiyorum erken test yap bir de onlar daha doğru olabiliyor
Yok 24 saat olmadı canım dünkü testim negatifti böyle bir çizgi bile yoktu fotoğraftakiler bugünkü testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…