Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yarın kan testi vericem reglim gecikti ona göre ilaç kullanıcamben gorur gibi oldum sanki ama gecen ay boyle gordugumu sandigim cok oldu yani emin olamadim zaten erken daha
Var gibi sanki ama bu testlere güven olmuyor.en iyisi kanBugün regl günümdü olmadım bende test yaptım sanki çok ince bir çizgi var benmi yanlış görüyorum telefonumda çok iyi foto çekmiyor ama sizde görüyormusunuz yoksa ben görmek istediğim için hayal mi görüyorum
Eki Görüntüle 2958322 Eki Görüntüle 2958329
Teşekkür ederim yarın kan vericem sonucu buradan bildiririm inşallahVar gibi sanki ama bu testlere güven olmuyor.en iyisi kan
Baya baya var çizgiBu testim ide bu sabah yaptım kızlar sanırım hamileyim
Eki Görüntüle 2958636
Öğlen gidip vericem 1 saate çıkar sanırım buradan haber veririm inşallahBaya baya var çizgiHadi kan verin, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallahKan testim çıktı evet hamileyim ama çok yeni![]()
TebriklerrrKan testim çıktı evet hamileyim ama çok yeni![]()
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahHayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallah![]()
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinKan testim çıktı evet hamileyim ama çok yeni![]()
Tebrik ederimKan testim çıktı evet hamileyim ama çok yeni![]()
Teşekkür ederim canım 19.83 çıktı cumartesi tekrar vericem kan Dr um var diyor ama şuan çok kasık ağrım var inşallah normaldirHayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin❤
beta kaç çıktı peki?
Teşekkür ederim 19.83 çıktı çok yeni daha hayırlısı inşallahTebrik ederimhcg kaç çıktı acaba