Testim bakarmısınız lütfennnn😅😅

Merhaba hayırlı olsun sizinde 🥰kaç gün gecti yumurtlamadan? Önce test yapıp negatif gördünüzmü
Merhaba teşekkür ederim. 13 ünde yumurtlama olmuştu takvime göre. Ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım. 4 gün kala normal kaset test yaptım. İkisi de pozitif çıktı ama çok çok silikti. O yüzden de 3 kala kan verdim.

Merhaba teşekkür ederim. 13 ünde yumurtlama olmuştu takvime göre. Ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım. 4 gün kala normal kaset test yaptım. İkisi de pozitif çıktı ama çok çok silikti. O yüzden de 3 kala kan verdim.
ALLAHIM TAMAMINI ERDİRSİN CANM BENİM DAHA ADETE 7 GÜN VAR BU GÜN KAN VERDM 2.0CKTI YANLIŞ CKMA İHTİMALİ VARMI? SENCE
BELİRTİLERİN NELERDİ?

BEN YUNURTALAMA DÖNEMİ AĞLAYARAK YATDM KIMILDAYAMIYODUM VE YUMURTALAMADAN SONRADA AĞRI GECMEDİ HAFİFLEDO BU 2 GÜNDÜ ARA ARA BELİME KASIĞIMA GELİYO GİDİYOO BU GÜNE KDR KURUYDU AKINTIM YOKTU BU GÜN KASIĞIMA AĞRI SAPLANDI ONLA BERABER KREMSİ AKINTI GELDİ BİDAHA SAPLANDL BİDAHA KREMSİ AKINTI GELDİ VE SABAHA KARŞI UYKUM KAÇMIŞ ŞEKİLDE UYANIYORUM VE MİDEM YANITO SANKİ AYY KUSURA BAKMA UZUN OLDU

Amşn canım inşallah 🌼🌼🙏🏻 Bende hiç öyle akıntı olmadı. Ama gaz hafif göğüs hassasiyeti mide yanması kasık ağrısı karında ince ince ağrı baş ağrısı göz kararması vs. Var bunlar sürekli devam ediyor 10 günden fazla zamandır.. beta hakkında bir şey diyemeyeceğim ama 2 3 gün sonra tekrar kan verin baktırın atabiliyormuş bazen böyle durumlarda.

Back
X