Testim bozuk mu sizce?

ronnieeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
15
6
24
üstte önceden yaptığım test altta ki bu sabah yaptığım test. Reglme 3 gün var arada vuran kasık ağrısı şeffaf akıntı neredeyse 5gündür oluyo ve iki gündür iş yerinde uyuyakalıyorum kolumu kaldıracak gücüm yoktu resmen sırtım ağrıyor anlayamadım testin de bozuk olduğunu düşünüyorum.
IMG_3084.jpeg

üstte önceden yaptığım test altta ki bu sabah yaptığım test. Reglme 3 gün var arada vuran kasık ağrısı şeffaf akıntı neredeyse 5gündür oluyo ve iki gündür iş yerinde uyuyakalıyorum kolumu kaldıracak gücüm yoktu resmen sırtım ağrıyor anlayamadım testin de bozuk olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 3466362
Üstteki negatif alttaki bozuk gibi

üstte önceden yaptığım test altta ki bu sabah yaptığım test. Reglme 3 gün var arada vuran kasık ağrısı şeffaf akıntı neredeyse 5gündür oluyo ve iki gündür iş yerinde uyuyakalıyorum kolumu kaldıracak gücüm yoktu resmen sırtım ağrıyor anlayamadım testin de bozuk olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 3466362
Bu marka bende pozitifti ama kanda çıkmadı maalesef yalancı pozitif veriyor başka marka deneyin

Testleriniz negatif görünüyor.Normal kaset test gebelik varsa geç döllenme değilse adetten önce biraz silikte olsa pozitif cikiyor.İki defa deneyimledim.

X