Testim de beyaz çizgi pozitif mi

ayszy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
3
0
1
24
Merahba arkadaşlar adetimden 6 gün önce test yaptm çizginin biri beyaz çıktı çok umutlandım 4 gün kala tekrar yaptm negatif çıktı başına böyle bı şey gelen oldu mu yumurtlama gününde ilişki olmuştu

Beyaz değil pembe çizgi pozitif demek, beyaz ve gri kuruma oluyor ne yazık ki, fakat 6 erken 2 gün kala kaset test yapın

Merahba arkadaşlar adetimden 6 gün önce test yaptm çizginin biri beyaz çıktı çok umutlandım 4 gün kala tekrar yaptm negatif çıktı başına böyle bı şey gelen oldu mu yumurtlama gününde ilişki olmuştu
Beyaz sa kuruma cizgisidir zaten baska test yapmissin bos cikmis ikinci cizginin pembemsi olmasi gerekiyor yani renk olmasi gerek tamamen renksiz olusan cizgi tamamen kuruma cizgisi

Screenshot_2025-04-24-00-12-05-149_com.miui.gallery.webp
Screenshot_2025-04-24-00-12-05-149_com.miui.gallery.webp

Beyaz değil pembe çizgi pozitif demek, beyaz ve gri kuruma oluyor ne yazık ki, fakat 6 erken 2 gün kala kaset test yapın
Kuruma hiç olmadı diğer çizgiden hemen önce beyaz çizgi oluştu saniye sürdü yani

Eki Görüntüle 3581641 Eki Görüntüle 3581641

Kuruma hiç olmadı diğer çizgiden hemen önce beyaz çizgi oluştu saniye sürdü yani
Eki Görüntüle 3581641 .

Testin son hali nasıl? Çok erken çekmişsiniz burada daha boya dağılmamış gibi
Aynı şekilde duruyor hala böyle boyalı

Back
X