• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim kurumuş cizgi olabilrmi

bahr56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
1
0
1
26
Merhaba
Adetime 8 gün var arkadaşlar
Belirti olarak 2 3 gün öncesi kasıklarım bir ağrı hissetmiştim okadar onun dısında bir belirti. Olmadı hafif hafif göğüslerim acımaya başladı ama adetim yaklasıyor acaba mı diyorum test yaptın 1 gün önce birşey görememiştim ertesi gün testi atmak için aldığımda böyle birşey gördüm

Eklentiler

• 95536789-B7C5-453E-B52B-F0989AD1B968.webp
    95536789-B7C5-453E-B52B-F0989AD1B968.webp
    14 KB · Görüntüleme: 50
Çoook yüksek ihtimal kuruma çizgisi aynısı başıma geldi günü bile aynı. Belirtiler yumurtlama belirtisi olabilir bu günlerde deneyin derim birde varsa bile çok erken yani testte çıkmaz bu çizgi eğer damlattiginiz gibi yada beş dk sonra olsaydı o zaman pozitifti. En iyisi bekleyip adet günü olmazsan tekrar dene🦋🦋

Merhaba
Adetime 8 gün var arkadaşlar
Belirti olarak 2 3 gün öncesi kasıklarım bir ağrı hissetmiştim okadar onun dısında bir belirti. Olmadı hafif hafif göğüslerim acımaya başladı ama adetim yaklasıyor acaba mı diyorum test yaptın 1 gün önce birşey görememiştim ertesi gün testi atmak için aldığımda böyle birşey gördüm
Belli olmaz bekleyin benimde 8 gün kadar var bunu yeni geç saat yaptım bende

Eklentiler

• IMG_3564.webp
    IMG_3564.webp
    8 KB · Görüntüleme: 37
Back
X